12 o C Kdz. Ereğli

HAYVAN DOSTU TEMİZLİK İŞÇİSİ

Gündem 7 yıl 11 ay 30 gün 10 saat 36 dakika önce 1340

Haberi Paylaşın

Alaplı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan Turgay Ertürk, çöpten topladığı yiyecekler ile kuş ve sokak hayvanlarını besliyor.

Temizlik işçisi Ertürk, çöpe atılan yiyecekleri toplayarak, suda temizledikten sonra sokak hayvanlarını ve kuşları elleriyle besliyor.

Ertürk, yaptığı açıklamada, hayvanları çok sevdiğini, çöplere atılan yiyeceklerle 6 yıldır hayvanları doyurduğunu söyledi.

Sokak hayvanlarıyla aynı dünyayı paylaştıklarını, bu yüzden onlara bakılması gerektiğini ifade eden Ertürk, şöyle konuştu:

"Alaplı Belediyesi temizlik işlerinde yaklaşık 10 yıldır çalışıyorum. Cadde ve sokakları süpürdüğüm zaman esnaflarımızın attığı artık yemekleri toplayarak, iş çıkışında kuşları ya da sokak hayvanlarını besliyorum. Hayvanların aç kalmasına gönlüm razı gelmiyor. 6 yıldır da severek hayvanları çöplerden topladığım artık yemeklerle besliyorum. Bazen de bayat ekmekleri suda ıslatarak kuşlara veriyorum. Özelikle evlerden artan ve çöpe atılan yemeklerle birçok sokak hayvanı doyar. Bu konuda halkımızın daha duyarlı olması lazım. Artık yemeklerle mutlaka sokakta kalan hayvanları besleyelim."

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

17 saat 35 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
6 gün 16 saat 37 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
2 gün 10 saat 5 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
1 gün 12 saat 52 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
1 gün 18 saat 47 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 12 saat 26 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
3 gün 15 saat 55 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
5 gün 3 saat 59 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !
1 gün 14 saat 48 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !