Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’Hayırsever’ Doktorunu Bekliyor!

’Hayırsever’ Doktorunu Bekliyor!

Zonguldak’ta, omurga eÄŸriliÄŸi hastalığı bulunan 17 yaşındaki Ä°rem BaÅŸ, hayırseverlerin yardımıyla geçirdiÄŸi ve felç olmaktan kurtulacağı ameliyatın ardından saÄŸlığına kavuÅŸacağı günleri bekliyor.

DoÄŸuÅŸtan omurga eÄŸriliÄŸi nedeniyle 15 kez ameliyat geçiren Ä°rem, felçlikten kurtulacağı belirtilen operasyonu, yaklaşık 3 ay önce hayırseverlerin desteÄŸiyle toplanan yardımlarla Ä°stanbul’da özel bir hastanede geçirdi. 

Omzundaki omurga eÄŸriliÄŸi platinlerle düzeltilen ve yaklaşık 2 ay süren tedavisinin ardından taburcu edilen Ä°rem BaÅŸ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6 yaşından bu yana birçok kez ameliyat olduÄŸunu ve doktorların her seferinde kendisine daha iyi olacağını söylediÄŸini anlattı.

Yürüme yetisini kaybetmesiyle ilgili 2013’te ameliyat olduÄŸunu ve bu operasyonun ardından tamamen yürüyemediÄŸini ifade eden BaÅŸ, şöyle konuÅŸtu:

"En son gittiÄŸimiz doktor, ’ameliyat olmazsan felç olursun’ dedi. Bu ameliyatı olursam ’yüzde 80 baÅŸarılı geçeceÄŸini’ söyledi ama 30 bin lira istedi. Hakkımda çıkan bazı haberler nedeniyle hayırseverler ameliyat olmam için yardımda bulundu. Onların sayesinde ameliyat oldum ve yaklaşık 2 ay hastanede tedavim sürdü. Åžu anda yürümemde bir deÄŸiÅŸiklik yok ama iyi bir fizik tedavisi ve tuvalet ihtiyacını karşılayabilmem için de iyi bir doktor gerekiyor. Herkese bana yardım ettiÄŸi için teÅŸekkür ediyorum. Omurga eÄŸriliÄŸi ameliyatla düzeltilerek üç boyutlu platin takıldı. Felç olma tehlikem ortadan kalktı. Sırtım çok güzel oldu. Tek isteÄŸim, yürümem ve tuvalet ihtiyacımı karşılayabilmem için hayırsever bir doktorun benimle ilgilenmesi."

Genç kız okula devam ettiÄŸini belirterek, "Bu son yılım. Çünkü sınava girmem gerekiyor. Okula servisle gideceÄŸim. Annem beni götürüp getirecek." dedi. 

Anne Aliye Baş da kızının ameliyat parasını hayırseverlerin desteğiyle karşıladıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bize yardım eden herkese teÅŸekkür ediyorum. VatandaÅŸların sayesinde kızım felçten kurtuldu. Ä°stanbul’da üst üste iki ameliyat oldu. Kızım ameliyat oldu ama tuvaletini yapabilmesi için bir üroloji doktorunun bize yardım etmesini istiyoruz. Åžu anda önemli sıkıntımız bu. Fizik tedavinin ardından kızımın yürümesini arzuluyorum. Bunun için de iyi bir doktorun kas ameliyatı yapması gerekiyor."

 
WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo