Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HAYDİ, EREĞLİ DOĞA YÜRÜYÜŞÜNE...

HAYDİ, EREĞLİ DOĞA YÜRÜYÜŞÜNE...

Kdz. EreÄŸli Belediyesi ve Eridak Arama Kurtarma DerneÄŸi’nin ortaklaÅŸa organize ettiÄŸi trekkıng doÄŸa yürüyüşlerinin ikincisi, Balı Mahallesi Su Kemerleri ve Seyir Tepe bölgesine yapılacak.

03 Nisan 2016 Tarihi Pazar günü saat 09.45’te Balı Mahallesi, Basketbol Sahası Yanı Cami Karşısı’ndan baÅŸlayacak olan doÄŸa yürüyüşüne katılacak olanların spor ayakkabı veya bot, rüzgârlık veya yaÄŸmurluk, sırt çantası, güneÅŸ gözlüğü getirmeleri gerektiÄŸi bildirildi.

DoÄŸa yürüyüşü esnasında gıda malzemelerinin (Su, meyve suyu, sandviç) ERÄ°DAK Arama ve Kurtarma DerneÄŸi tarafından dağıtılacağı belirtilirken, yürüyüşe katılmak isteyenlerin 31 Mart 2016 PerÅŸembe günü saat;16.00’a kadar 0 539 855 27 26 numaralı GSM numarasını arayarak katılacakları konusunda bilgi vermeleri gerektiÄŸi ifade edildi.

BilindiÄŸi gibi daha önce MeÅŸe dibi ve Ölüce Feneri mevkiine yapılan doÄŸa yürüyüşüne, Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, askeri yetkililer, sivil toplum kuruluÅŸları ve çeÅŸitli okul müdürleri ve öğretmenlerle vatandaÅŸlar katılmıştı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo