Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Hayalini YUNUS polisleri gerçekleştirdi…

Hayalini YUNUS polisleri gerçekleştirdi…

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Emniyet Müdürlüğü’nde görevli YUNUS Tim polisleri 18 yaşındaki zihinsel engelli olan ve YUNUS olmak isteyen Enes Demir’i doğum günüde YUNUS polisi yaptılar.


EreÄŸli’ de yaÅŸayan 18 yaşında ki Zihinsel Engelli Enes Demir, hayalinde ki doÄŸum gününü Ä°lçe emniyet Müdürlüğü YUNUS timlerinin sayesinde gerçekleÅŸtirdi. Baba Cihan Demir ve anne Åžerife Demir, oÄŸullarının Yunus olmak istediÄŸini ve doÄŸum gününde YUNUS timi Polislerinden düzenlenecek olan partiye katılmalarını istedi. Gerekli izinlerin alınmasının ardından Yunus Timi komiseri Mehmet TaÅŸkın, Yunus Timi polisleri Fatih Erbakan, Zafer GüneÅŸ ve Zelkif Çelik Enes’in doÄŸum gününe katıldı. YUNUS Polisi olmak isteyen Enes’e YUNUS Polis kıyafetleri ve eldivenleri giydirildi. DoÄŸum günü pastası getirilen Enes Demir, büyük bir mutluluk içinde doÄŸum günü pastasındaki mumları üfledi. Son olarak ise Enes Demir, YUNUS timlerinin motosikletine binerek poz verdi.

Anne Şerife ve Baba Cihan Demir, oğullarına bu mutluluğu yaşatan İlçe emniyet Müdürü Ferdi Kuyu ve YUNUS timi polislerine sonsuz teşekkür ettiğini ifade ettiler.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran2
üzgün1
kızgın1
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo