Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Hava durumuyla ilgili son dakika uyarısı!

Hava durumuyla ilgili son dakika uyarısı!

Zonguldak’ında uyarılan iller arasında olduğu yurtta bugün (21 Ağustos) beklenen hava durumuyla ilgili son dakika bilgileri geldi. Meteoroloji`den yapılan değerlendirmelere göre yurdun büyük bir bölümünde kuvvetli sağanak yağışlar beklenirken, başta İstanbul olmak üzere Karadeniz`in batı kesimleri ani sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı uyarıldı.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz kıyıları, Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Yağışların sabah saatlerinden itibaren Zonguldak, Bartın, Düzce ve Sakarya çevrelerinde, öğleden itibaren Batı Karadeniz geneli ile Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Çorum ve Amasya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

ZONGULDAK °C, 24°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı saÄŸanak ve gök gürültülü saÄŸanak yağışlı geçeceÄŸi tahmin ediliyor. Yağışların; kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m²) olması bekleniyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın2
kızgın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo