Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HARÇLIKLARINI HARCAMAYAN ÜNİVERSİTELİLER...

HARÇLIKLARINI HARCAMAYAN ÜNİVERSİTELİLER...

EL ELE VERDÄ°LER OKULU TAMÄ°R ETTÄ°LER


Zonguldak Alaplı İlçesinde Bülent Ecevit Üniversite öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir ilkokulu boyadı.
Edinilen bilgiye göre, yürüttükleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Alaplı Sarıkadı Köyü Ä°lköğretim Okulu’nun yenilenmesine karar alan bir grup öğrenci, harçlıklarından aldıkları boya ve malzemelerle okulun istinat duvarı ve okulun iç ve dış boyama iÅŸlerini yaptı. Kısa süre içinde okulda tadilat iÅŸlerini tamamlayan öğrenciler, minik öğrencilerin bahçede oyun alanları oluÅŸturuldu.
BEÜ Özel Eğitim Bölümü Öğrencileri, okul boyama projesiyle eğitime destek olmayı amaçladıklarını söylediler. Öğrencilerden Selman Akkaş ise, projede olmaktan dolayı mutlu olduğunu aktararak şöyle konuştu:
"Proje kapsamında 10 Öğrenci görev aldı. Sarıkadı Ä°lköğretim okulunun görsel ve ruhsal açıdan ise çevresinin düzenlenmesi için 10 öğrenci kendi harçlıklarımızdan aldıkları malzemelerle Ä°lköğretim okulunda tadilat ve boya yapmışlardır. Ayrıca okulun çevresine istinat duvarı ve okulun merdivenlerini onararak iç ve dış boyasını yaptık. Ayrıca kullanılmayan eÅŸyaları yeniden düzenleyerek farklı iÅŸler için kullanılmasını saÄŸladık. Tüm bunları yaparken minik öğrencilerimiz ile birlikte yaptık. Çok zevkli ve faydalı bir çalışma okuldu. Bizde destek veren baÅŸta Okul Müdürü ve Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Cevat Çevik’e çok teÅŸekkür ediyoruz."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Sinan KORKMAZ

27 Ekim 2019 - 20:18

Bu vatan evlatlarından teşekkürü esirgersem şayet kendimden utanırım. Teşekkürler VATAN EVLATLARI!

Yorum Yazın

Canlı Radyo