13 o C Kdz. Ereğli

HANİ YER ALTINA ALMIŞTINIZ ?

10 santim kar yağdı, Ereğli saatlerce elektriksiz kaldı..

Gündem 3 yıl 3 ay 19 gün 2 saat 30 dakika önce 18591

Haberi Paylaşın

Ereğli 'de kar yağışı sonrasında birçok mahalle elektriksiz kaldı.Kepez, Akarca, Kestaneci, Bağlık, Uzunmehmet ve Müftü Mahallesi başta olmak üzere bir çok mahalle sakini ‘Faturalarla yaktılar, Kışın ortasında dondurdular’ diyerek elektrik kurumuna tepki gösterdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından dün geceden itibaren kar yağışının etkili olacağını bildirmişti. 16 Ocak Cumartesi günü akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sabah saatlerinde etkisini arttırdı. Birçok köy yolu ulaşıma kapanırken, aileler çocukları ile birlikte karın keyfini çıkarttı.

Ancak ailelerin yaşadıkları bu keyifli anlar Kepez Mahallesinde gece, diğer mahallelerde ise sabah saatlerinde elektrik kesintileri ile kâbusa döndü. Elektriklerin kesilmesi ile doğalgaz kesintilerinin yaşandığı evlerde vatandaşların battaniye ile ısınmaya çalıştığı bilgisi aktarıldı.

Yaşanan kesintilerle birlikte haber merkezimize ulaşan vatandaşlar Elektrik kurumuna sert tepki gösterdiler. Vatandaşlar ‘Faturalarla bizleri yaktılar, kışın ortasında ise dondurdular. Böyle iş mi olur? En ufak bir yağmur yağdığında elektrikler kesiliyor. Kar yağdı saatlerce elektriksiz oturuyoruz. Hani hatlar yer altına alınmıştı. Çocuklarımız dondu. Evlerinde yaşlı insanlar olanlar var. Elektronik cihazlar yandı. Kombiler bozuldu. Yazıktır bu eziyete” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Bu arada Ereğli'ye bağlı çok sayıda köyde de dün geceden bu yana elektrikler kesik.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 17 saat 31 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
6 gün 5 saat 32 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
4 gün 1 saat 59 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
6 gün 1 saat önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
7 gün 6 saat 53 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 20 saat 7 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
4 gün 15 saat 37 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
2 gün 17 saat 2 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 20 saat 37 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?
6 gün 4 saat 26 dakika önce KAZA ; 2 YARALI