Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Hamilelikte Cilt Bakımı Nasıl Olmalı?

Hamilelikte Cilt Bakımı Nasıl Olmalı?

Hamilelik döneminde cilt bakımına dikkat


Gebelik süresince bedende meydana gelen değişikliklerin aynı zamanda hoş olmayan görüntülere, lekelere, kırıklara, çatlaklara ve diğer istenmeyen etkilere sebep olduğunu belirten Uzman Estetisyen Neslim Güngen, hamilelik döneminde cilt bakımına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Peki, hamilelik döneminde cilt bakımı nasıl yapılmalı?

Profesyonel Kalıcı Makyaj Uzmanı ve Uzman Estetisyen Neslim Güngen, "Elbette bunu önlemek ve gebeliğin ardından karşılaşabilecek bakım sorunlarının önüne geçebilmek için hamilelik sırasında da cilt bakimi yapılmalıdır. Ancak gebelikte nasıl cilt bakimi yapılacağı konusunda bilginiz olursa bebeğinize herhangi bir zarar vermeden güzelliğinizi kolayca koruyabilir ve moralinizi yüksek tutabilirsiniz" dedi.

Hem gebelik sırasında hem de doÄŸumdan sonra meydana gelen sivilcelerin kiÅŸide rahatsızlık uyandırdığını kaydeden Güngen, "Ancak özellikle ilaçlarla gerçekleÅŸtirilen sivilce tedavilerinden uzak durmalı ve cildinizin yaÄŸ düzeyini kontrol edecek sabun ve kremler kullanmalısınız. Düzenli olarak cildinizi temiz tutmanız ve gözeneklerinizin nefes almasını saÄŸlamanız hamilelikte pek çok sivilce sorununun çaresi olacaktır" ifadelerini kaydetti. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo