Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Dedesinden bir gün sonra toprağa verildi

Dedesinden bir gün sonra toprağa verildi

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde parkta oynarken kalp krizi geçiren ve ailesi tarafından hastaneye kaldırılan 6 yaşındaki çocuk, yolda hayatını kaybetti. Olay, Kestaneci Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sibel ve Yener Yıldırım çiftinin iki çocuklarından biri olan 6 yaşındaki Ömer Yıldırım parkta arkadaÅŸları ile oynarken aniden bayılınca ailesine haber verildi. Anne Sibel Yıldırım’ın vefat eden babası Ramis AvÅŸar’ın cenazesinde bulunan aile, çocuk parkına gelerek Ömer Yıldırım’ı özel araçla hastaneye kaldırdı. Kalbi duran Ömer Yıldırım, hastanede yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen hayata döndürülemedi. Kalp krizi geçirdiÄŸi tahmin edilen Ömer Yıldırım dedesinin ardından bir gün sonra aynı mezarlıkta düzenlenen cenaze namazının ardından topraÄŸa verildi.
Vefat eden 6 yaşındaki Ömer’in dayısı Ä°smail AvÅŸar yeÄŸeninin bir rahatsızlığı bulunmadığını belirterek, “Dün babamın cenazesi vardı, onu defnediyorduk. Saat 17.00 civarında yeÄŸenim parkta oynarken düşüp bayılmış. ÇocuÄŸu hastaneye götürmüşler, kalp krizi geçirmiÅŸ. Hastanede vefat etti, bu gün topraÄŸa verdik. Bir rahatsızlığı yoktu. Bir anda düşüp kalp krizi geçirmiÅŸ, genç yaÅŸta” dedi.
Ölümü şüpheli bulunan 6 yaşındaki çocuÄŸa Kdz. EreÄŸli Devlet Hastanesi’nde otopsi yapıldığı ve savcılığın soruÅŸturma baÅŸlattığı belirtildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo