Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

PANKARD DAMGA VURDU

PANKARD DAMGA VURDU

Can Polat Pamay Spor Salonu’nda yapılan AK Parti Zonguldak Ä°l BaÅŸkanlığı Kongresi’ne, Karadeniz EreÄŸlili gençlerin açtığı, ’EreÄŸli Devlet Hastanesi eski yeri ve binalarının üniversitemize devrini istiyoruz’ yazılı pankartlar damga vurdu.

Kongreye katılan AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan ve Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın talimatıyla hazırlanan iki ayrı pankart, Orman ve Su iÅŸleri Bakanı Veysel EroÄŸlu’nun konuÅŸması sırasında açıldı.

AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe TeÅŸkilatı Gençlik Kolları’nın baÅŸlarında Osmanlı fesleriyle birlikte saatlerce açılı tuttuÄŸu pankartlar, kongreye katılan diÄŸer davetlilerin de dikkatini çekti.

Kongrede son konuÅŸmasını yaptığını belirterek veda eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Ankara’da parlamentoda görev yapan vekil arkadaÅŸlarından Fazlı ErdoÄŸan ve Polat Türkmen’den sonra ÅŸu anki milletvekili arkadaÅŸları Ercan Candan ve Özcan Ulupınar’ın Zonguldak’ı en iyi ÅŸekilde temsil ettiÄŸi söyledi.

Bakan EroÄŸlu’da, “Eskiden Ä°stanbul Zonguldak arası en az 8 saat sürerdi. DaÄŸları delmek suretiyle tünel inÅŸa ettik. Zonguldak’ta da büyük sıkıntı vardı. Sorunları çözdük. 2060 yılına kadar Karadeniz EreÄŸli ve civarı susuzluk çekmesin diye Kızılcapınar Barajı’ndan EreÄŸli’ye içme suyu hattı çekiyoruz. Bu hattın önüne içme suyu arıtma tesisi ile EreÄŸli’ye 27 milyon metreküp su veriyoruz. Bu inÅŸaatlar devam ediyor. Bu sene bitireceÄŸiz. Alaplı’ya büyük bir gölet yapıyoruz. “ diye konuÅŸtu.

Kongre sonrası BaÅŸkan Uysal AK Parti EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır ile birlikte Bakan EroÄŸlu ile AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı Mehmet MuÅŸ’a, EreÄŸli Eski Devlet Hastanesi alanının ve binalarının üniversiteye devri konusundaki çabalarına destek isteyerek, meclis olarak gösterdikleri gayretleri ve EreÄŸli halkının bu müjdeyi beklediÄŸini anlatarak bununla ilgili geniÅŸ çaplı bir dosya verdi.

Daha sonra Bakan EroÄŸlu, Milletvekili Candan ve Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti MKYK Ãœyesi Emine Çift ve BaÅŸkan Uysal ile yemekte sohbet etme imkânı buldular.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo