Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HAFTA SONU DÜĞÜNLERİ VAR!.

HAFTA SONU DÜĞÜNLERİ VAR!.

Karadeniz Ereğli sahili Yöresel Evler yanı ilginç bir evlenme teklifine sahne oldu.

Ä°stanbul’da öğretmenlik yapan Adem Temizel kendisi gibi öğretmen olan niÅŸanlısı Nurdanur Kalaycı’ya havai fiÅŸekli, ışık ÅŸelaleli,  konfetili bir konseptle ’unuttuÄŸu evlenme teklifini’ sürpriz yaparak yerine getirdi.

GÖRKEMLİ TEKLİF ŞAŞIRTTI!

Damat adayı genç öğretmen Adem, niÅŸanlısının arkadaÅŸları ile anlaÅŸarak onların EreÄŸli sahiline, yöresel evler civarına gelmesini saÄŸladı. NiÅŸanlısı Nurdanur Kalaycı’da babası Sefi Kalaycı’nın dernek baÅŸkanlığını yaptığı Yığılcalılar DerneÄŸi yöre evi bahçesinde buluÅŸmayı kabul etti. Gençler hep birlikte dernek evi bahçesinde çay içip sohbet ederken gençlerden bazıları dolaÅŸmak için izin istedi. Bu arada organize olup havai fiÅŸek, ışık ÅŸelalesi ve konfetiler hazırlandı. AÄŸaçlara (N) ve (A) balonları asıldı. Gençler Adem ve Nurdanur’u yanlarına çağırdı. Tam bu sırada havai fiÅŸekler patlatıldı. Damat adayı Adem bir köşede sakladığı bir buket çiçeÄŸi alkışlar eÅŸliÄŸinde gelin adayı Nurdanur’a sunarak ’unuttuÄŸu evlenme teklifini’ sürpriz yaparak görkemli bir ÅŸekilde yerine getirdi.

 

NURDANUR HEYECANLANDI

Duygulanan Nurdanur, Adem’e ne diyeceÄŸini bilemezken arkadaÅŸlarına dönerek “DoÄŸrusu, evlenme teklifi bekliyordum ama burada EreÄŸli’de beklemiyordum. Çok heyecanlıyım bambaÅŸka bir duyguymuÅŸ. Yanımızda olan tüm dostlarımıza teÅŸekkür ediyoruz” dedi.

Radyomuzda dj ve editör olarak görev yapan Gülçin AcaroÄŸlu Demir’in da yer aldığı grubun neÅŸesi hep birlikte verilen hatıra fotoÄŸrafları ve sahil gezisi ile devam etti.

HAFTA SONU DÜĞÜNLERİ VAR

Bu arada gençlerin 2 Eylül’de Kdz. EreÄŸli’de kınaları, 3 Eylül’de Ä°stanbul’da düğünleri olduÄŸu öğrenildi.

EREĞLİ FM ailesi olarak bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo