Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ACI HABER GELDİ!. ŞEHİDİMİZ VAR!.

ACI HABER GELDÄ°!. ÅžEHÄ°DÄ°MÄ°Z VAR!.

Åžemdinli ilçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada ÅŸehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Keçeci’nin Zonguldak’taki baba ocağında yas var.

Hakkari’nin Åžemdinli ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada ÅŸehit olan Piyade Uzman Onbaşı Kerim Keçeci’nin Zonguldak’taki babaevine ateÅŸ düştü.  Çaycuma ilçesine baÄŸlı Yeniköy’de yaÅŸayan 22 yaşındaki ÅŸehidin babası Naim ile annesi Feruzan Keçeci’ye acı haberi, Jandarma Alay Komutanı Albay Haluk Selvi ve askeri yetkililer verdi.  Åžehit Keçeci’nin baba ocağına Türk bayrağı asıldı, büyük üzüntü yaÅŸayan ailesine akrabaları ve komÅŸuları taziye ziyaretinde bulundu. Åžehidin fenalaÅŸan bazı yakınlarına saÄŸlık ekipleri müdahale etti.  

Åžehidin amcası Bayram Keçeci, gazetecilere yaptığı açıklamada, ailesinin çocuklarından 3 gündür haber alamadığını ve bunun tedirginliÄŸini yaÅŸadıklarını söyledi. Åžehidin anne ve babasını "Görevdedirler, dertlenmeyin" diyerek teskin etmeye çalıştığını anlatan Keçeci, ÅŸunları kaydetti: "Bu sabah ÅŸehidin babası olan kardeÅŸimle Saltukova merkezde bir çay bahçesinde oturuyorduk. Orada da bana oÄŸluna ulaÅŸamadığını söyledi, hatta birkaç kez yanımda aradı. Ben de ’Uyuyorsa rahatsız etme’ dedim. Kısa bir zaman sonra köyümüzün muhtarı kendisini aradı ve acı haberi öyle öğrenmiÅŸ olduk. Åžehidimiz, eÄŸitiminin ardından bir ay önce Åžemdinli’de göreve baÅŸlamıştı." Bu arada, ÅŸehidin abisi Mustafa Keçeci’nin de Hakkari merkezde uzman çavuÅŸ olarak görev yaptığı öğrenildi. 

AA

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo