Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÜZELLİK UZMANI, AÇILIŞA ÖZEL EREĞLİ’YE GELDİ

GÜZELLİK UZMANI, AÇILIŞA ÖZEL EREĞLİ’YE GELDİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine İstanbul’dan gelen güzellik uzmanı Nevin Durmuş, camdan yansıyan güneş ışınlarının kanserojen etkisi olduğunu belirterek kışın dahi güneş kremi sürülmesi gerektiğini bildirdi.


Karadeniz Ereğli’de iki katlı salonu ile hizmet veren Kuaför Okan Güzellik Merkezi bünyesine bir kat daha eklenerek, dermotolog onaylı cilt bakım ürünlerini de içine kattığı yeni salon hizmete açıldı.
Eşi Okan Şimşek ile birlikte 3 katı bulan merkezde ilçe halkına hizmet veren Yasemin Şimşek, Ereğli FM’e açıklamasında, açılışa özel etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi.
Yeni salonun hizmete girmesi nedeniyle Nuredem Kozmetik Satış ve Eğitim Sorumlusu Nevin Durmuş’u ilçeye davet ettiklerini, sağlık ve güzelliğine önem veren bayanlara ise ilk seansı ücretsiz uygulama yaptıklarını anlatan Şimşek, şöyle dedi:

BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ
“Yaklaşık 4 yıldır Nuredem firması ile çalışıyoruz. Uzmanımız Nevin Hanım bize hem ürünleri tanıtmak hem de müşterilerimize mini bir seans yapmak için Ereğli’ye geldi. Nuredem’den çok memnunuz. Müşterilerimizden bize geri dönüşümler çok güzel oldu.
Güzellik salonu bünyesinde ayrı olarak 3’üncü katımızı açtık. Bir katımız kuaför, bir katımız güzellik üzerineydi ve son katımızı da ayrıyeten güzellik salonu olarak açtık. Burada son teknoloji kullanarak lazer ve epilason uygulaması yapıyoruz. Bunun yanı sıra iğneli epilasyon, tedavi edici cilt bakımı, kalıcı makyaj, ipek kirpik ve kirpik perması da gerçekleştiriyoruz. Müşterilerimiz de bizim arkamızdan olduğu sürece, daha da büyümeye devam edeceğiz.”

İSTANBUL’DAN GELDİ
İlçeye üçüncü kes gelen Nuredem Kozmetik Satış ve Eğitim Sorumlusu Nevin Durmuş ise Yasemin Şimşek ile çok uzun yollar kat ettiklerini ifade ederek, “kendileri basamak basamak yükselmeye başladı. Burada, bütün bakım ürünlerimiz kullanılıyor. Bende, zaman zaman onlara destek vermeye geliyorum. Yeni bir güzellik salonu açtı. Burada daha güzel hizmetler vereceğine inanıyorum. Müşteri memnuniyetinin oldukça fazla olduğunu biliyorum. Buradan mutlu müşteri göndermesinin hem onun hem de bizim açımızdan oldukça güzel şeylerdir” diye konuştu.

ÜCRETSİZ UYGULAMA
Durmuş, alın bölgesinde güneş lekeleri, cildinde ise renk dalgaları bulunan müşteri/hastaya uygulama yaptığı sırada konuşmasını sürdüren Nevin Durmuş, şunları kaydetti:
“Bugün açılışa özel olarak, 18.00’a kadar isteyen herkese ilk seansı ücretsiz uygulama yapıyoruz. Hastalarımızı bilgilendiriyoruz. Neler kullanabileceğini, tedavi yöntemi olarak nelere tercih edebileceklerini anlatıyoruz. Ürünlerimizin tedavi edici özelliği çok yüksektir. En çok leke, sivilce ve akne şikayetleri alıyoruz.


KIŞIN BİLE GÜNEŞ KREMİ SÜRÜN, ÇÜNKÜ!..
Hanımlarımıza sizin aracılığınız ile de tavsiyede bulunalım. Cilt bakımlarını ihmal etmesinler. Kışın güneş kremi mutlaka kullanın. Özellikle renkli güneş kremi kullansınlar. Yani bir bayan, sabah yüzünü yıkadıktan sonra yaz veya kış kesinlikle güneş kremini sürmelidir. Değişen koşullar hava, iklim, hormonlu yiyecekler, havada ki kimyasallar, ozon tabakasının delinmesi, zararlı ışınların dünyaya direkt çarpması ile en dayanıklı ciltler bile hasar görür. Bebeğimiz varsa oda dahil olmak üzere güneş kremi kesinlikle kullanın. Evimizde otururken dahi güneş kremi sürelim çünkü camdan yansıyan güneş ışınları kanserojen ışınlardır. Bunlar ‘a’ gurubu ışınlardır. Kemiğimize kadar iner. O yüzden ‘ben evdeyim, güneşe çıkmadım’ demesinler mutlaka güneş kremi kullansınlar.”

 

GÜZELLİK UZMANI, AÇILIŞA ÖZEL EREĞLİ’YE GELDİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine İstanbul’dan gelen güzellik uzmanı Nevin Durmuş, camdan yansıyan güneş ışınlarının kanserojen etkisi olduğunu belirterek kışın dahi güneş kremi sürülmesi gerektiğini bildirdi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük10
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo