Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Gurbetçilere Özel Gece!.

Gurbetçilere Özel Gece!.

Kdz.EreÄŸli Belediyesi, Avrupanın deÄŸiÅŸik ülkelerinde yaÅŸayan ve tatillerini geçirmek için Kdz.EreÄŸli’ye gelen gurbetçilere özel bir gece düzenledi. Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal; “15 Temmuz hain darbe gecesinde nöbet alanımızda olan, o gece bayraklarını alıp yurt dışında konsoloslukların önünde vatanına sahip çıkan sizlerle iftihar ediyor, onur duyuyorum” dedi.

Kdz.EreÄŸli Belediyesi, yurt dışında yaÅŸayan gurbetçiler için bir gece düzenledi. Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın Belediye kamp tesislerinde ağırladığı gurbetçiler, memleketlerinde stres attılar, doyasıya eÄŸlendiler.

GeçtiÄŸimiz yıl hain darbe giriÅŸimi nedeniyle Kdz.EreÄŸli Belediyesi’nin düzenlediÄŸi demokrasi nöbetlerinde ağırlanan gurbetçiler için bu yıl belediye kamp tesislerinde özel bir gece düzenlendi. Geceye, Avrupanın deÄŸiÅŸik kentlerinde yaÅŸayan ve tatillerini geçirmek için Kdz.EreÄŸli’ye gelen binin üzerinde gurbetçi vatandaÅŸ ve mahalle muhtarları katıldı.

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal, gurbetçilerin masalarını tek tek ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

KARAKULAK: BÄ°ZE BÄ°R ADIM GELENE, BÄ°N ADIM YAKLAÅžIRIZ

Geceye katılan Avrupa Zonguldaklılar DerneÄŸi BaÅŸkanı Mehmet Karakulak, BaÅŸkan Hüseyin Uysal’a teÅŸekkür ederek; “Sayın BaÅŸkana tüm gurbetçiler adına teÅŸekkür ediyorum. Sayın BaÅŸkan biz Avrupa ve Almanya da yayaÅŸan gurbetçileri hiç yalnız bırakmıyor. Bizler için EreÄŸli’de organizasyonlar düzenliyor, Almanya ’ya gelerek bizleri ziyaret ediyor. Bizler sahiplenmeyi özlemiÅŸ bir toplumuz.Bize bir adım gelene, bin adım yaklaşırız” dedi.

UYSAL: SÄ°ZLERLE Ä°FTÄ°HAR EDÄ°YOR, ONUR DUYUYORUM

Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’da gurbetçiler ile iftihar ettiÄŸini ve onur duyduÄŸunu belirterek; “Sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Geçen yıl hain darbe giriÅŸimi nedeniyle Anıt önünde demokrasi nöbetinde buluÅŸmuÅŸtuk. Huzurlarınızda Almanya dan, tüm Avrupa’dan gelerek Demokrasi nöbetlerinde bizlerle olan tüm gurbetçilerimize şükranlarımı sunuyorum. Sadece EreÄŸli de deÄŸil , Avrupa ülkelerinde 15 Temmuz da ortaya koyduÄŸunuz fotoÄŸraflardan da iftihar ettik, onur duyduk. Nerde Türk vatandaşımız varsa onların  yanında ve arkasındayız. Sizlerin yanında dimdik duran bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve dimdik duran Türkiye Cumhuriyeti CumhurbaÅŸkanı Sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan var. Sizlerin dertleri ile dertlenip, çözüm bulmak için buradayız. Katılımlarınız için teÅŸekkür ediyorum” dedi.

Mangal partisiyle başlayan gurbetçiler gecesinde Belediye Folklor ekiplerinin gösterisi ve Faslı Şahane grubunun seslendirdiği türkülerle stres atan gurbetçiler, davul-zurna eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Gurbetçiler gecesinin finalinde havai fiÅŸek gösterisi görülmeye deÄŸerdi. Düzenlenen gecede, Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkan yardımcıları ve daire müdürleri de hazır bulundu. 

Gurbetçilere Özel Gece!.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo