Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÜNÜN KAHRAMANI !.

GÃœNÃœN KAHRAMANI !.

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ta derede mahsur kalan köpek operasyonla kurtarıldı. Ekiplerin çalışması sürerken dereye inen bir vatandaÅŸ, ön ayakları ile boynuna doladığı iple köpeÄŸin kurtulmasını saÄŸladı. Vicdanlı vatandaÅŸ, günün kahramanı ilan edildi.

Zonguldak Belediyesi Ä°tfaiye Müdürlüğüne gelen Ä°stasyon Caddesi’nde Acılık Köprüsü’nün altında mahsur kalan köpek ihbarı üzerine ekipler harekete geçti. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, köpek için kurtarma çalışması baÅŸlattı. Dereye merdiven indiren ekipler köpeÄŸi kurtarmak için bir süre çabaladı. Köpek ise kurtulmak yerine derede ekiplerle oyun oynamaya çalıştı. Bu sırada kurtarma çalışmalarını izleyen bir vatandaÅŸ ise köpeÄŸi kendisinin kurtarabileceÄŸini söyledi.

Önce itfaiye erinin botlarını giyen Siyami Değer, "Ben acıdım. Ekiplere yardım etmek istedim. Dayanamadım aşağıya indim. İpi boynuna ve ayaklarına doladım. Kurtardık" diye konuştu. Kurtarma çalışmalarına katılan bir esnaf Veli Özdemir ise "Ağabey yardımcı olunca ben de ona destek olmaya çalıştım. Çizmeleri değiştirdi. Köpek nasıl bağlanır, nasıl kurtarılır bunu bilmek lazım. Ağabeyimiz de sağ olsun ekiplerle beraber köpeği kurtardı" diye konuştu.

Dereden kurtarılan köpek ise yol üzerinde oyun oynamayı sürdürdü. SoÄŸuk havaya ve buz gibi suya raÄŸmen köpeÄŸi kurtaran Siyami DeÄŸer ise çevredeki vatandaÅŸlar tarafından ‘günün kahramanı’ ilan edildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo