Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

23 EVİ SOYAN HIRSIZLIK ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ

23 EVİ SOYAN HIRSIZLIK ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ta 23 evi soyan hırsızlık çetesine yönelik düzenlenen operasyonda 100 bin TL deÄŸerinde olan 7 adet tüfek, 1 adet tabanca, 6 adet televizyon ile çok miktarda inÅŸaat malzemesi, ev eÅŸyası ve elektronik cihaz ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Ä°l Emniyet Müdürlüğü AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğü ekiplerince hırsızlık çetesine operasyon düzenlendi. Ekipler, yaklaşık 2 ay süren teknik takip sonucu 9 ayrı adrese eÅŸ zamanlı düzenlediÄŸi operasyonlarda E.Ç. (34), B.D.(27) ve Åž.K.(39) isimli 3 şüpheliyi tespit etti. Operasyonda piyasa deÄŸeri yaklaşık 100 bin TL olan 7 adet tüfek, 1 adet tabanca, 6 adet televizyon ile çok miktarda inÅŸaat malzemesi, ev eÅŸyası ve elektronik cihaz ele geçirildi. 7 kiÅŸiye ise ‘suç eÅŸyasını satın almak, kabul etmek’ suçundan iÅŸlem yapılıp tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Åžebekenin kentte 23 hırsızlık olayı gerçekleÅŸtirdikleri belirtilirken, çalınan eÅŸyalar ise sahiplerine iade edildi. Şüphelilerden E.Ç çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, B.D’nin ise emniyetteki iÅŸlemlerinin devam ettiÄŸi öğrenildi. Firari şüpheli Åž.K.’nın yakalanması için geniÅŸ çaplı çalışma baÅŸlatıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo