Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÜNÜN EN GÜZEL HABERİ

GÃœNÃœN EN GÃœZEL HABERÄ°

Ereğli`de test sonuçları pozitif çıkan 2 hasta birer gün arayla taburcu oldu.


Ereğli Özel Anadolu Hastanesi'nde Koronavirüs testleri Pozitif çıkan iki hasta uygulanan tedavi sonrasında alkışlarla taburcu edildi.

EreÄŸli’de yüksek ateÅŸ ve öksürük ÅŸikâyeti ile Özel Anadolu Hastanesine baÅŸvuran, yapılan tetkiklerde Koronavirüs şüphesi ile gözlem altına alınan iki kiÅŸi yapılan testleri Pozitif çıkmıştı. Yaklaşık 10 gün süren tedavileri tamamlanan iki hasta alkışlar arasında taburcu edildi.

Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz uzmanı Sarıyya Mammadova gözetiminde tedavisine baÅŸlanan Hasan Bardakçı (37) Nisan ayının başında yapılan test sonucu Pozitif geldi. Tedavi sürecinde Nisan ayının dokuzunda ve on birinde yapılan iki ayrı test sonucunun negatif gelmesi sonucu hastaneden taburcu edildi. Hasan Bardakçı’nın evde izolasyon altında tutulacağı öğrenildi.

Hastanede tedavi gören bir diÄŸer isim Ä°rfan Keskin’de (45) alkışlar arasında taburcu edildi. Hastalıktan dolayı 14 gün evinde izolasyon altında tutulacak olan Ä°rfan Keskin 9 gün süren tedavisinin ardından taburcu olduÄŸunu, hastalığı ağır geçirmediÄŸini, tedavisi boyunca kendisi ile ilgilenen tüm saÄŸlık çalışanlarına teÅŸekkür ettiÄŸini söyledi.

Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz uzmanı Sarıyya Mammadova’ da Ä°rfan Keskin’e bundan sonra ki tedavi sürecinde neler yapması gerektiÄŸi konusunda bilgiler verdi.

İrfan Keskin, alkışlar arasında hastaneden ayrıldı.

 

GÃœNÃœN EN GÃœZEL HABERÄ°

Ereğli`de test sonuçları pozitif çıkan 2 hasta birer gün arayla taburcu oldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran10
gülücük2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Serkan demir

15 Nisan 2020 - 10:31

Bu hastalıktan kurtulan arkadaşlara bir sorsaydınız hastane masraf aldımı aldıysa ne kadar aldılar diye

RIFAT YILMAZ

14 Nisan 2020 - 22:21

TOPLU OLARAK TEDBİRLERE DAHADA AĞIRLIK VERİRSEK İNŞALLAH ÇİN GİBİ BIZDE VİRÜSTEN KISMEN YADA TAMAMEN KURTULURUZ

Yorum Yazın

Canlı Radyo