Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

1.5 METREDEN YAKIN YÜRÜYENE CEZA !.

1.5 METREDEN YAKIN YÃœRÃœYENE CEZA !.

Zonguldak Emniyet Müdürü metreyi eline aldı !.


Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, sosyal mesafeyi ihlal edenlere hoşgörülü olmayacaklarını ve sert tedbirlerin uygulanacağı açıkladı.

Turanlı sosyal medya hesabından yaptığı duyuru da ; “Yarın elimize metreyi alacağız. 1,5 metre… Ä°ki kiÅŸi yan yana görürsek tutanağımızı tutup gereÄŸini yapacağız. Sadece 3 bin 180” diye uyarıda bulundu.

GÜN İÇİNDE 2. PAYLAŞIMI YAPTI

Vak'a sayısının hızla arttığı Zonguldak'ta sokağa çıkma yasağının sona ermesinin ardından vatandaşlar sokaklara akın etti. Vatandaşlara sosyal mesafe uyarısında bulunan Emniyet Müdürü Metin Turanlı da "Sosyal mesafe esaslarına uymak çabamıza dikkat etmeniz menfaatiniz icabıdır" dedi.

30 büyükşehir ve Zonguldak'ta geçen hafta sonu sokağa çıkma yasağının uygulanmasının ardından önümüzdeki hafta da sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Yasağın kalkmasının ardından vatandaşlar kentin en işlek caddesi olan Gazipaşa Caddesi'ne akın etti.

Sosyal mesafe konusunda polislerin sık sık uyardığı vatandaşlar için İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı da sosyal mesafe kurallarına 1.5 metre uyarısında bulundu. Turanlı, "Şehir merkezindeki kısıtlı olan Cadde ve sokaklarımız normal zamanda bile ihtiyacımızı karşılamakta zorlanmakta iken; bugünlerde sağlığımız için gerekli olan sosyal mesafe açısından daha da daralmıştır. Sosyal mesafe esaslarına uymak çabamıza dikkat etmeniz menfaatınız icabıdır" ifadelerine yer verdi.

Sokağa çıkan vatandaşların yan yana yürümek yerine en az 1.5 metre mesafe kuralına uyması gerektiği ve uymayanlar için ise idari yaptırım cezası uygulandığı öğrenildi. Trafik ekipleri de Zonguldak'ta denetimlerini sıklıkla sürdürüyor. Kozlu ilçe sınırındaki denetimlerde uzun araç kuyrukları oluştu. Drone ile havadan da görüntülenen uygulama noktasında bazı sürücüler geri çevrildi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın4
hayran3
gülücük1
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo