10 o C Kdz. Ereğli

GÜNLÜK İHTİYAÇLARI KARŞILANIYOR

Gündem 7 yıl 3 ay 27 gün 13 saat 35 dakika önce 1284

Haberi Paylaşın

Kdz.Ereğli Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezince, ilçenin değişik noktalarındaki 14 adet sokak hayvanları besleme evi ve 3 adet kedi beslenme evinde sokak hayvanlarının günlük ihtiyaçları karşılanıyor.

Bölgemizde etkili olan soğuk hava koşullarına karşı, Kdz.Ereğli Belediyesi karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürürken, sokak hayvanlarını da unutmadı.

Kdz.Ereğli Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezince ilçenin değişik noktalarına yerleştirilen 14 adet sokak hayvanları besleme evi ve 3 adet kedi beslenme evinde sokak hayvanlarının günlük mama, yem ve su ihtiyaçları karşılanıyor.

Kdz.Ereğli Veteriner İşleri Müdürü Erdal Terzi, soğuk havalarda dışarıda yaşamak için mücadele eden sokak hayvanlarının bir yandan da açlıkla mücadele ettiklerini belirterek; “Hava sıcaklıklarının eksi derecelerde seyretmesi en çok da sokak hayvanlarını etkiliyor. Yiyecek bulamayan hayvanlar, donma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyorlar. Biz Ereğli’de sokak hayvanlarının bu duruma düşmemesi için günlük ihtiyaçlarını karşılıyoruz. 14 ayrı korunaklı bölgede oluşturduğumuz besleme noktaları 3 ayrı kedi beslenme evinde her gün mama, yem ve su ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ayrıca sahil bandında deniz kuşlarına ekmek, şehir merkezinde yaşayan kuşlara buğday, yine kedi ve köpekler için kuru mamalar koyuyoruz” dedi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 6 saat 50 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
6 gün 18 saat 51 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
4 gün 15 saat 18 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
6 gün 14 saat 19 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 9 saat 26 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
5 gün 4 saat 56 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
3 gün 6 saat 21 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
3 gün 9 saat 56 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?
6 gün 17 saat 45 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
3 gün 18 saat 9 dakika önce AYRINTILAR BELLİ OLDU!