18 o C Kdz. Ereğli

GÜNAYDIN VE YILDIZ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Kdz. Ereğli gençlerinden Emine Nur Günaydın ile Canberk Yıldız evlenerek mutluluk kervanına katıldı.

Gündem 1 yıl 9 gün 18 saat 36 dakika önce 2614

Haberi Paylaşın

Kdz. Ereğli’de Canan & Ayhan Günaydın (Falım İnşaat) çiftinin kızı , Ereğli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin'in yeğeni Endüstri Mühendisi Emine Nur ile Sibel & Özcan Yıldız çiftinin Oğlu Elektrik Elektronik Mühendisi Canberk, nezih bir düğün töreni ile evlenerek mutluluk kervanına katıldı.

Çiftinin düğün törenleri 9 Eylül Cumartesi gecesi Büyük Anadolu Ereğli Hotel Kongre Salonunda gerçekleşti. Davetlilerin aileler tarafından kapıda karşılandığı törene CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Sezer, Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, TSO Meclis Başkanı Tasin Tanyıldız, MÜSİAD Şube Başkanı Kemal Gülbay, Belediye Başkan Yardımcıları, Tayyar Mendeş, Atilla Bulak, Kdz. Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanlarından Murat Sesli, TSO Eski Meclis Başkanlarından Faruk Yazıcı, İş Adamı Akın Katı, siyasiler, iş insanları ve davetliler katıldı.

Özel süslemeli salona müzik eşliğinde el ele giren çift ilk dansı yaptı. Safa orkestrası eşliğinde davetlilerin de çifte eşlik etmesi ile eğlence devam ederken genç çiftin aile yakınlarının mutlulukları gözden kaçmadı. Davetlilerin uzun kuyruk oluşturduğu takı töreni ile devam eden düğün töreni, pasta kesimi ve tebriklerin kabulü ile sürdü.

Gençlerin yakınları ve arkadaşlarının, canlı müzik eşliğinde geç saatlere kadar gönüllerince eğlendiği düğün töreninde mutluluk rüzgarları esti.

GÜNAYDIN VE YILDIZ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Gündem

SON GÖREV

Gündem

TAKLA ATTI !

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 9 saat 12 dakika önce TRAFİK POLİSİNİ BÖYLE EZDİ !
6 gün 10 saat 7 dakika önce İNTİHAR GİRİŞİMİ !
3 gün 13 saat 34 dakika önce 2 KİŞİYE 30 YIL !.
4 gün 4 saat 30 dakika önce FACİADAN DÖNÜLDÜ !
2 gün 8 saat 45 dakika önce BALI'DA KAZA ; 2'Sİ AĞIR 3 YARALI !
11 saat 11 dakika önce BALI'DAKİ KAZADAN ACI HABER !
4 gün 4 saat 14 dakika önce TAKLA ATTI !
2 gün 11 saat 33 dakika önce ÇAVDARLI – UZUNMEHMET BAĞLANTI YOLU !
4 gün 4 saat 28 dakika önce BOZHANEDE KAZA !