Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÜLÜÇ’TE TÖRENLE AÇILDI

GÜLÜÇ’TE TÖRENLE AÇILDI

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesine yapılan Türk Metal Sendikası Üst Geçidi, törenle açıldı.


Belde Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, açılışta yaptığı konuşmasında, kanunsuz, yasal olmayan hiçbir işte olmadıklarını, tek amaçlarının belde halkına en iyi hizmeti sunabilmek olduğunu söyledi. Göreve gelişinin 4. yılını geride bıraktıklarını anlatan Demirtaş, şöylede dedi:
"Gülüç halkına seçimde ne söz verdiysek yerine getirdik. Halkımıza hizmet etmekten onurlu ve gururluyuz. Sendikamızın bize bölgemizin en güzel modern üst geçidini kazandırdı. Genel Başkan Kavlak ve ekibine teşekkür ediyorum. Petrol ofisinin de açılışını yaptık. Burası açılmaz, kanunsuz, yasal olmadıklarını söylediler. Kötü emellerine ulaşamadılar. Biz kanunsuz, yasal olmayan hiçbir işte yokuz. Allah'ın izniyle çıktığımız yolda ilkeli ve dürüst hareket ediyoruz, Gülüç halkına da adam gibi hizmet edeceğiz."

KAVLAK’TAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER
Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak da, sendikaların görevlerinin yalnızca imza atmak olduğunu belirttiği konuşmasına şu ifadeleri kullandı:
"Sendikalar sadece toplu sözleşme imzalamak değil bulundukları bölgeye bir değer katmak. Gökhan Başkan takip ettiğimiz bir başkan. Gülüç'e güzel işler kattı. Böyle bir eseri bölgemize kazandırdık, kendisine de teşekkür ediyorum. Bir Avrupa şehri gibidir. İş icabı yurt dışına gidiyoruz ve samimiyetimle söylüyorum; bu kenar (Gülüç Irmağı ile karayolu arasında kalan kısım) 1,5 sene sonra Paris’teki gibi olacak. Bu havayı vermiş. Kendisine teşekkür ediyorum."
Üst geçidin açılış kurdelesi, yapılan dua ve kesilen kurbanın ardından  protokol üyeleri tarafından kesildi.

 

GÜLÜÇ’TE TÖRENLE AÇILDI

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesine yapılan Türk Metal Sendikası Üst Geçidi, törenle açıldı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
kızgın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo