Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÜLE GÜLE ŞEKERİM!.

GÃœLE GÃœLE ÅžEKERÄ°M!.

EreÄŸli’de, 54 yaşında yaÅŸamını yitiren gazeteci Yalçın KasapoÄŸlu, topraÄŸa verildi.

KasapoÄŸlu’nun naşı, Sarıkorkmaz Mahallesindeki Safa Camisi Belediye Cenaze Hizmetleri biriminden alınarak ’helallik almak’ üzere Elmatepe Mahallesi’ndeki evinin önüne getirildi. 
Burada, KasapoÄŸlu için dualar edildi. Ardından KasapoÄŸlu’nun naşı, Bozhane Camisi’ne getirildi. KardeÅŸi Güven KasapoÄŸlu, aÄŸabeyinin tabuta başında taziyeleri kabul etti. 

Cenaze namazına katılan iş, siyaset ve basın camiasından pek çok kişi, aileyi yalnız bırakmadı.

 

ÖNCE KARDEŞİ, SONRA KOMÅžUSU FENALAÅžTI 

Belediye Cenaze Hizmetleri Müdürü Metin Avcı’nın kıldırdığı cenaze namazı sırasında, ayakta güçlükte durabilen merhum Yalçın KasapoÄŸlu’nun kardeÅŸi Güven KasapoÄŸlu, sinir krizi geçirdi. 
YaÅŸadığı acıya daha fazla dayanamayıp fenalaÅŸan KasapoÄŸlu, gazetecilerinin yardımı ile namaz saffından çıkartılarak cami içine götürüldü. 
Cenaze namazına katılan EreÄŸli Devlet Hastanesi’nde görevli Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doktor Recep ErdoÄŸan’ın müdahalede bulunduÄŸu KasapoÄŸlu’na, bir gazeteci tarafından su içirildi, ilaç verildi. 
KasapoÄŸlu, haber verilmesi üzerine camiye gelen 112 Ambulans’a arkadaÅŸlarının yardımı ile bindirildi. Anne KasapoÄŸlu, ambulansta tedavisi yapılan oÄŸlu için korku yaÅŸadı.

Bu sırada, Merhum KasapoÄŸlu’na son görev için cami dışında bekleyen KasapoÄŸlu’nun ismi alınamayan komÅŸusu da fenalaÅŸtı. Bir saÄŸlık personeli ile Doktor Recep ErdoÄŸan, bank üzerine yatırılan kadına da müdahalede bulundu. Güven KasapoÄŸlu, ambulansla Özel Anadolu Hastanesi’ne götürüldü.

 

10 GÜN SONRA EVLİLİK YILDÖNÜMLERİYDİ

KorktuÄŸu bilinen ’13’ rakamına denk düşen günde yaÅŸamını yitiren Yalçın KasapoÄŸlu’nun, kendi gibi gazeteci eÅŸi Serpil KasapoÄŸlu ile 10 gün sonra birinci evlilik yıl dönemlerini kutlayacakları öğrenildi. Merhum KasapoÄŸlu, gözyaÅŸları içinde, EreÄŸli Åžehir Mezarlığı’nda topraÄŸa verildi.

EreÄŸli Fm ailesi olarak merhum KasapoÄŸlu’na Allah’tan rahmet, eÅŸi Serpil KasapoÄŸlu baÅŸta olmak üzere ailesine, dost ve yakınlarına baÅŸsaÄŸlığı diliyoruz.

-OLAY-

Bir süredir rahatsızlığı böbrek taşı rahatsızlığı bulunan KasapoÄŸlu, dün böbrek taşının kırılması  için randevulu olarak Bülent Ecevit Ãœniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve AraÅŸtırma Hastanesi’ne gitti. Ancak, kırma iÅŸlemi yapılamadığından EreÄŸli’ye dönen KasapoÄŸlu, akÅŸamüstü saatlerinde evinde aniden rahatsızlandı. Ä°lk olarak eÅŸi Gazeteci eÅŸi Serpil (Demir) KasapoÄŸlu tarafından müdahalede bulunulan KasapoÄŸlu, gelen ambulansla Özel EreÄŸli Anadolu Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamadı. KasapoÄŸlu’nun ölüm nedeni ’kalp krizi’ olarak kayıtlara geçti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo