Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÖZYAŞLARI SEL OLDU!.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU!.

Hakkari’nin Åžemdinli ilçesinde PKK’lı teröristlerle Ã§Ä±kan çatışmada ÅŸehit olan 23 yaşındaki Jandarma Uzman ÇavuÅŸ Sacit Olcay KabaklıoÄŸlu’nun cenazesi, Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde defnedildi. 

Åžehit Jandarma Uzman ÇavuÅŸ KabaklıoÄŸlu’nun cenazesi, askeri uçakla Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine baÄŸlı Saltukova beldesindeki havalimanına getirildi. 

KabaklıoÄŸlu’nun naaşı burada, babası Veli KabaklıoÄŸlu, annesi Yeter Keskin, kız kardeÅŸi Özlem KabaklıoÄŸlu ile Zonguldak Vali Yardımcısı Ahmet Karakaya, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, CHP Zonguldak Milletvekili Åžerafettin Turpçu, Ä°l Emniyet Müdürü Osman Ak, Garnizon ve Ä°l Jandarma Komutanı Jandarma Albay Haluk Selvi, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Ä°lçe Emniyet Müdürü Ömer Seyfi Paça, kaymakamlar, belediye baÅŸkanları, askeri erkan, emniyet personeli ve vatandaÅŸlar tarafından karşılandı. 

Åžehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, askerlerin omzunda cenaze aracına konulduÄŸu sırada fenalaÅŸan yakınlarına saÄŸlık ekipleri müdahale etti. 

KabaklıoÄŸlu’nun naaşı, konvoy eÅŸliÄŸinde ilçeye baÄŸlı Çay Mahallesi Necati Kantarcı Caddesi’nde bulunan annesinin evinin önüne götürüldü. Burada Kuran-ı Kerim okunmasının ardından ÅŸehidin annesi Yeter Keskin ve yakınları taziyeleri kabul etti. 

Helallik alınmasının ardından ÅŸehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, Çaycuma Kapalı Pazaryeri’ne getirildi. 

Cenaze törenine, ÅŸehidin ailesi ve yakınlarıyla Vali Ali Kaban, Ä°l Emniyet Müdürü Ak, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Özcan Ulupınar ve Hüseyin Özbakır, CHP Zonguldak Milletvekili Åžerafettin Turpçu, Ã‡aycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Ä°l Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selvi, askeri yetkililer ve vatandaÅŸlar katıldı. 

İl Müftüsü Mürsel Öztürk tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından şehidin naaşı, konvoy eşliğinde ilçeye bağlı Yakademirciler köyünde toprağa verildi.

KabaklıoÄŸlu’nun annesi Keskin, "Yavrum anneni bırakıp nereye gidiyorsun" diye ağıt yaktı. 

Bu arada Türk bayrağına sarılarak cenaze törenine gelen ve kendi çocuklarının da asker olduÄŸunu söyleyen Adnan Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bir oÄŸlum uzman çavuÅŸ, diÄŸeri ise vatani görevini yapıyor. Ä°ki oÄŸlum da asker. Ä°kisini de bayramda göremedim. Vatan saÄŸ olsun. Her ÅŸey vatan için. Uzman çavuÅŸ olan oÄŸlumun vatani görevini yaptığı sırada aldığı plaketi buraya getirdim." diye konuÅŸtu. 

Hakkari’nin Åžemdinli ilçesine baÄŸlı SoÄŸuksu köyü kırsalında dün Åžehit Jandarma Uzman ÇavuÅŸ Yavuz Mete Operasyonu sırasında güvenlik güçlerine yönelik bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan ateÅŸ sonucu yaralanan Jandarma Uzman ÇavuÅŸ Sacit Olcay KabaklıoÄŸlu, kaldırıldığı hastanede ÅŸehit olmuÅŸtu.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo