Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ACI HABER AZ ÖNCE GELDİ..

ACI HABER AZ ÖNCE GELDİ..

Hakkari’de çıkan çatışmada Çaycuma’lı Uzman ÇavuÅŸ Sacit Olcay KabaklıoÄŸlu ÅŸehit oldu.Haber az önce aileye iletildi. 

Hakkari’de merkeze baÄŸlı AÄŸaçdibi köyü kırsalında terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda ÅŸehit olan 23 yaşındaki Jandarma Uzman ÇavuÅŸ Sacit Olcay KabaklıoÄŸlu’nun babaevinde yas var.

OÄŸullarının ÅŸehadet haberi, Çaycuma ilçesinde yaÅŸayan Veli KabaklıoÄŸlu ve anne Yeter Keskin’e, Kaymakam Serkan Keçeli, Belediye BaÅŸkanı Bülent Kantarcı ve askeri yetkililer tarafından verildi.

Yaklaşık bir yıldır Hakkari’de görev yaptığı öğrenilen ÅŸehit KabaklıoÄŸlu’nun en son Ramazan Bayramı’nda ailesinin yanına izne geldiÄŸi öğrenildi.

Åžehidimiz için bugün (Pazar) ikindi namazı sonrası Ã‡aycuma Kapalı Pazaryeri’nde tören düzenlenecek. Åžehidin naaşı düzenlenecek törenin ardından Çaycuma Yakademirciler Köyü’nde topraÄŸa verilecek.

Hakkari’de merkeze baÄŸlı AÄŸaçdibi köyü kırsalında terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon düzenleyen güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada, 3 asker ÅŸehit olmuÅŸ, 4 asker yaralanmıştı. Yaralı askerler, Hakkari Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Kenan Gündoğdu

18 Eylül 2016 - 11:18

ALLAH rahmet eylesin Mekanı elbetteki cennet olur,Hakkımız helaldır sizlere sizler hakkınızı helal edin bizlere.Birkere daha ülkemin Zonguldak'ımın başı sağ olsun..Rabbim Anne babasınına eş ve çocuklarına sonsuz sabırlar ihsan eğlesin.Buradan bir kez daha terorü lanetliyor,terörü yapanların ve destekleyenlerin perişan olmalarını kendi kanlarında boğulmalarını diliyorum.

Nazif Çiller

18 Eylül 2016 - 11:17

VATAN SAÄžOLSUN, MEKANIN CENNET OLSUN.. HAKKINI HELAL ET ÅžEHÄ°DÄ°M..

Bayram Yılmaz

18 Eylül 2016 - 11:16

Allah rahmet eylesin cenneti mekan olsun geride kalan ailesine allah sabırlar versin

RaÅŸit Kumcu

18 Eylül 2016 - 09:47

Rabbim şehidimize Allah tan rahmet yakinlarina sabırlar ihsan eyle. bizleri su aziz şehitlerimizin hurmetine vatansız ezansiz bayraksiz bırakma

Yılmaz Şahin

18 Eylül 2016 - 09:45

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Can Ersarı

18 Eylül 2016 - 09:44

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Yorum Yazın

Canlı Radyo