Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÖZALTINA ALINDILAR !

GÖZALTINA ALINDILAR !

100 bin TL tutarındaki ziynet eşyası ile yakalandılar.


 EreÄŸli Pınarcık köyünde yaÅŸayan T.M.’yi telefon ile dolandıran ve yaklaşık 100 bin lira deÄŸerindeki ziynet eÅŸyasını alan dolandırıcı, AsayiÅŸ ekiplerince yakalandı. 


Olay İlçeye bağlı Pınarcık köyünde meydana geldi.

Ä°ddiaya göre Pınarcık köyünde yaÅŸayan T.M.’yi arayan H.A. (34) ve K.T. (35), T.M. den aldıkları yaklaşık deÄŸeri 100 bin lira olan ziynet eÅŸyası ile köyden ayrıldı.

Olayın hemen ardından dolandırıldığını anlayan T.M: kolluk kuvvetlerine haber verdi. Polis ekiplerinin DUR ikazına uymayan sürücünün kullandığı otomobil,  Alaplı ilçesi Çamlık bölgesinde kıskıvrak yakalandı. Kovalamanın ardından yakalanan telefon dolandırıcıları H.A. ve K.T. iÅŸlemleri için AsayiÅŸ Büro AmirliÄŸine götürüldü. Åžahısların kullandığı otomobil incelemek üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. Otomobil sürücüsüne trafiÄŸi tehlikeye düşürmek, 'dur' ihtarına uymamak gibi maddelerden idari para cezası uygulandı.
JANDARMA EKÄ°PLERÄ°NE TESLÄ°M EDÄ°LDÄ°…
AsayiÅŸ büro AmirliÄŸine götürülen şüphelilerin birçok benzer hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karıştıkları öğrenildi. Zanlılardan K.T.  ise yapılan iÅŸlemlerinin ardından Jandarma ekiplerine teslim edildi.

Diğer zanlı H.A. nın ise emniyetteki işlemlerinin devam ettiği, H.A. nın başka dosyalardan da arandığı edinilen bilgiler arasında yer aldı. Üstlerinde 26 tane gram altın 6 tane bilezik, iki tane kolye 2 tane saat eşyası ve bir miktar para ele geçirilen zanlıların işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.


 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın3
gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo