Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞLADIKTAN SONRA YARIM KALMAZ !.

BAÅžLADIKTAN SONRA YARIM KALMAZ !.

Arzu Tekin yazdı; " Gevşedi gönül yayları" !.


Geldi bahar ayları gevşedi gönül yayları;

Nerdeyse son otuz beş yılın en soğuk kışını yaşadık.

Mart ayı da buna dahil. Nisan ayını da kısmen dahil edersek, son iki gündür hadi çok şükür havalar ısındı diyebilme durumundayız.

Mayısı ortaladık derken, yaz önümüzde inşallah.

Mayıs ayında bir yenilenme oluyor insanoğlunda, tabiatta..

Okula giden çocuklarda bir rahatlama, yetiÅŸkinlerde biraz rahatlama derken; güneÅŸin aslında tüm Dünya’nın en büyük enerjisi olduÄŸuna idrak ediyoruz. Tam da böyle günlerde.

İnşallah önümüz yaz.

Düğün sezonu, yaz tatili derken; MFÖ nün bir ÅŸarkısı geliyor aklıma ”yaz tatili paranın katili” Yakın akrabaların, eÅŸin, dostun düğünü varsa takı takmak adettendir. Karınca kararınca altın, ya da bir miktar para takılır. Dayanışmadır, destektir yeni evlenenlere. NiÅŸan, sünnet hiç farketmez.1500 civarı çeyrek altın desek, hediyelik diye tabir ettiÄŸimiz bilezik için 5 bin,10 bin desek; Kıyafeti, kuaförü derken biraz daha eklesek düğün sahibi olmamanıza raÄŸmen 1.derece akraba düğünleri minimum 5 bin TL civarına denk geliyor.

Son zamanlarda sıkça şahit olduğumuz düğün ve cemiyet sohbetlerinin gündemini oluşturuyor bu konu. Bir de yaz tatili plan ve programını düşünürsek uykuların kaçmaması içten değil. Bir yıl önce yaptığınız mütevazı tatiliniz bu yıl nerdeyse üç katı. Bu durumda kamp ve çadır tatilleri bu yıl revaçta olacak gibi görünüyor. Yaz tatilinde çocukların sosyal etkinlikleri, kurs ve etütleri derken!

İpin ucu kaçarsa tutabilene aşk olsun.

Su akar yolunu bulur elbet.

Başladıktan sonra yarım kalmaz hiç bir şey. Yeter ki sağlık olsun.

Çok sıcak, esmiyor, nem çok, bu sene yaz çok sıcak geçecekmiş cümlelerini önümüzdeki haftalar duymaya başlarız.

Meyvelerini vermeye hazırlanan aÄŸaçlar, rengarenk çiçekler, yeÅŸeren doÄŸayla nasıl  da özledik sıcacık havaları.

Balkon sezonu yavaş yavaş açılırken, açık havada yenilen yemekler, çatal bıçak sesleri, hortumla sulanan bahçeler, piknik sezonu vs. Özledik seni Yaz.

Uzun zamandır film önerisi yapmıyorum. Bir kaç tane gelsin o halde;

Ä°lk önerim, The Vikings dizisini izleyen ve sevenler için, The Northman(Kuzeyli)BaÅŸrollerinde Nicole Kidman, Alexander Skarsgand, Anya Taylor’un paylaÅŸtığı aksiyon tadında bir dönem filmi.

2.filmimiz yine 2022 yapımı Morbius. Jared Leto, Adria Arjona ve Matt Smith’in baÅŸrollerini paylaÅŸtığı aksiyon ve macera dolu bir film.Vampir ve yarasa tarzı farklı bir Bathman filmi.

Son olarak yine aksiyon ve komedinin bir araya geldiği 2022 yılının en çok merak edilen filmlerinden biri; Lost City. Bu filmde üç dev isim bir arada. Sandra Bullock, Channing Tatum ve tabiki Brad Pitt. Fimseverlere tavsiyemdir.

Bu arada;1986 yapımı Tom Cruise’nin efsane film Top Gun 39 yıl sonra devam filmiyle geliyor.27 Mayıs’ta vizyona girmesi bekleniyor.”Take my breath away”gibi bir ÅŸarkı gelir mi acaba merakla bekliyorum.                   Yine tüm zamanların en çok izlenme ve giÅŸe hasılat rekorları kıran,ve bütçesiyle dikkat çeken; sıkı durun tam 250 milyon dolara mal olmuÅŸ. Tabiki Avatar 2.bu yıl sonunda vizyona girmesi planlıyor.

Bu iki filmin de uzun süre gişelerde kalacağını düşünüyorum.

Gönlümüzden geçen tüm güzelliklerin bizimle olması dileğimle.

Sağlık peşimizi bırakmasın..

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran12
gülücük3
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo