Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KALDIRIM İŞGALİNE KARŞI UYARI

KALDIRIM Ä°ÅžGALÄ°NE KARÅžI UYARI

Kdz. Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, esnafları ilçe merkezinde işgal edilen kaldırımlara karşı uyardı.

Halkın yaşam alanlarını daraltan, yaya ve araç trafiğini tehlikeye atan işgallere karşı sayısız ihbar aldıklarını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı ve Zabıta Müdürü Alptekin Dursun, 15 Haziran 2015 Pazartesi gününden itibaren işgale izin vermeyeceklerini söyledi.

 

ESNAFLARA 15 HAZÄ°RAN UYARISI

Kaldırımların yayaların geçiÅŸleri için kullanılması gerektiÄŸini ve 15 Haziran Pazartesi gününden itibaren iÅŸgale izin vermeyeceklerini dile getiren Dursun, “Kaldırım Ä°ÅŸgalleri konusunda sayısız ihbarlar alıyoruz.

ARAÇ VE YAYA TRAFİĞİNİ ETKİLİYOR

Ekiplerimiz, ÅŸikâyetler doÄŸrultusunda birçok noktada tespitlerini yaptı. Esnafımız yapmaları gerekenler için uyarıldı. Ä°lçe merkezimizde iÅŸgaller yüzünden neredeyse yol ortasından yürünmek zorunda kaldığını bile tespit ettik. Bu durum insan hayatını tehlikeye atıyor. Araç ve yaya trafiÄŸini olumsuz yönde etkiliyor.”dedi.

ESNAFLARIMIZ DUYARLI OLSUN

Dursun açıklamasında “15 Haziran 2015 Pazartesi günü itibari ile esnaflarımızın kaldırımları iÅŸgal etmeyerek, ekiplerimize yardımcı olmalarını istiyoruz. “ derken, uyarılara aldırış etmeyen ve kuralları ihlal eden esnaflar hakkında yasal iÅŸlem baÅŸlatacağı da duyuruldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo