9 o C Kdz. Ereğli

GÖREVE TALİP OLDU

Gündem 8 yıl 9 ay 5 gün 13 saat 19 dakika önce 2140

Haberi Paylaşın

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (ERDEMİR) yetkili Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şubesi’nin Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Türk Metal Genel Başkan Yardımcılığına aday oldu.

Odabaş, sosyal paylaşım sitesinde yer verdiği duyurusunda, dün sendika şube yöneticileri, iş yeri temsilcileri ve genel merkez delegeleriyle birlikte Ankara’da bugün gerçekleştirilecek olan Türk Metal Genel Kurulu’na katılacağını belirtmişti.Bugün yine sosyal paylaşım sitesinden ikinci bir duyuru atan Odabaş, üyelerinin ve genel Başkan Pevrul Kavlak’ın da oluruyla Türk Metal Genel Başkan Yardımcılığı’na aday olduğunu açıkladı.

Odabaş, duyurusunda şunları kaydetti:

"Başarının bir ekip işi olduğunu bir kez daha gururla söylüyorum. Bugün gerçekleşecek olan Türk Metal Sendikası Genel Kurulunda Genel Başkan Yardımcısı Adayı olarak Üst Kurul Delegelerimizin oylarına tüm dava arkadaşlarım adına talip oluyorum. Alın terinin ve Emeğin koşulsuz savunucusu Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Sayın Pevrul Kavlak ve Genel Merkez Yöneticilerimize, herbiri birbirinden kıymetli; alınteri ve emeğin her koşulda yılmaz savunucusu yiğit ERDEMİR Emekçisi kardeşlerime, mücadelemiz için bizlerle birlikte her zaman fedakarlık yapan biricik aileme,çok sevgili dost ve gönüldaşlarıma destek ve güvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 1 saat 2 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
6 gün 13 saat 3 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
4 gün 9 saat 30 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
6 gün 8 saat 31 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 3 saat 38 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
4 gün 23 saat 8 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
3 gün 33 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
3 gün 4 saat 8 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?
6 gün 11 saat 57 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
3 gün 12 saat 21 dakika önce AYRINTILAR BELLİ OLDU!