Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GEZİNTİ KAZAYLA BİTTİ

GEZÄ°NTÄ° KAZAYLA BÄ°TTÄ°

Fotoğraf çekmek isterken düşeceğini hesaplayamayan mühendis, yaralandı.


Zonguldak'ta arkadaÅŸları ile birlikte çıktığı ÅŸelale gezintisinde fotoÄŸraf çekmek isterken 3 metre yükseklikten düşen mühendis yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Elvanpazarcık beldesi mevkisinde bulunan Harmankaya Åželaleleri yürüyüş parkurunda meydana geldi. Ä°ddialara göre 43 yaşındaki mühendis Engin KomÅŸu, arkadaÅŸları ile parkurda yürüdüğü fotoÄŸraf çekmek istedi. Bu esnada ise kaygan zeminde dengesini kaybederek yere düştü. 
Yaklaşık 3 metre yükseklikten düşen talihsiz adamın yakınındakiler durumu AFAD ve 112 ekiplerine haber verdi. BulunduÄŸu yerden kurtarılarak tali yola çıkartılan KomÅŸu'ya 112 ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. 
Ä°mdadına tur ekibindeki doktor yetiÅŸti 
DoÄŸa sporu yapanların uÄŸrak yeri olan ÅŸelalelerde ÅŸans eseri baÅŸka bir turdaki doktor Engin KomÅŸu'nun imdadına yetiÅŸti. Doktorun aÄŸaç parçası ile zarar gören kolunu baÄŸladığı KomÅŸu, ardından 112 ekiplerinin bulunduÄŸu yere hareket etti. 
Ekiplerin de müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan KomÅŸu, "Åželale geçiÅŸi yapıyorduk. FotoÄŸraf çekmek isterken kaygan bir yerdeydim. Ayağım kaydı. Kolumun üzerine düştüm. Sanırım o anda kırdım. Yürüyüş yolunda arkamızdan gelen bir tur ekibi vardı. İçlerinde de doktor vardı. saÄŸolsun yardımcı oldu. Ä°lk müdahalenin ardından parkurun sonundaki yola çıktık. SaÄŸolsun saÄŸlık ekipleri müdahaleyi yaptı" diye ifade etti. 
Tedavi altına alınan mühendisin saÄŸlık durumunun iyi olduÄŸu öğrenildi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo