Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GENEL MÜDÜRLÜĞE YENİ BİNA

GENEL MÜDÜRLÜĞE YENİ BİNA

EreÄŸli’de kurulu EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları’nın (Erdemir), Ä°stanbul Batı AtaÅŸehir’de bulunan merkez binası açılışının yapıldığı bildirildi.

Erdemir Kurumsal Ä°letiÅŸim Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Erdemir Grubu Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ali Pandır, yeni genel merkez binasının açılışı için düzenlenen davete yaptığı konuÅŸmada, nasıl bir ÅŸirket olmayı hedeflediÄŸini anlattı.

 

PANDIR, ŞİRKET HEDEFLERİNİ ANLATTI
Pandır, geleceğin ihtiyaçlarına çözüm geliştireceklerini ileri sürerek şunları kaydetti:
“Önümüzdeki 5 yıllık süreçte, tüm paydaÅŸları için maksimum seviyede deÄŸer üreten, itibar gören, örnek alınan, çalışılmak istenen, üretilmeyeni üreten, yalnız günümüzün deÄŸil geleceÄŸin ihtiyaçlarına çözümler geliÅŸtiren, Dünya klasında bir ÅŸirket olmayı hedefliyoruz. Bu bizim grubumuza,  hissedarlarımıza, müşterilerimize, çalışanlarımıza, topluma, ülkemize olan sorumluluÄŸumuzdur.”

 

BÄ°NADA ’YOK’ YOK!
Erdemir Grubu’nun 50. yılında hizmete giren yeni genel merkez binasında, ÅŸirket içindeki tüm birimlerin ortak karar alma süreçlerine katkısıyla projelendirilirken, ’Y’ kuÅŸağının istekleri ve çevreci özelliklerin ön planda tutuldu.
Erdemir Grubu’nun, açık ofis planına geçilen yeni binada, ortak serbest çalışma alanları, telefon odaları ve kütüphane gibi alanların her katta yer alıyor.
Yazıcı ve benzeri aletlerin sayısının azaltılıp çevresel etkinin en aza indirilirken, tüm çalışanların taşınabilir bilgisayarları ve geniş kablosuz internet erişimi sahibi olmaları dikkat çekiyor.

 

SANAT VE SPOR İÇİN ÖZEL ALANLAR
Açıklamada, Erdemir Grubu’nun geçtiÄŸimiz günlerde düzenlediÄŸi Çelik ve YaÅŸam Heykel yarışmasında dereceye giren eserlerin de sergilendiÄŸi özel bir alana sahip olan binada, giriÅŸ alanlarına konumlandırılan kafe ve rekreasyon alanlarıyla da baÄŸlantılı toplantı odaları sayesinde kesintisiz iÅŸ akışı hedeflendiÄŸinin altı çizildi.
Yapılan anketler sonucu belirlenen istekler doÄŸrultusunda ise kuaför, kuru temizleme, büyük bir kütüphane alanı ve proje çalışma odası ile hobi alanlarının oluÅŸturulduÄŸu bildirildi. 
Diğer yandan, 20 kişinin aynı anda faydalanabileceği bir spor alanında tasarlandığı binada, yangın ve güvenlik açısından en ileri teknolojilerle donatıldığı belirtildi.
Binada, A++ enerji verimliliÄŸi standartlarında bir iklimlendirme sistemi kullanıldığı da açıklanan bina bilgileri arasında.Yeni binanın açılış davetine, OYAK Genel Müdürü CoÅŸkun Ulusoy, Erdemir Yönetim Kurulu BaÅŸkanvekili Nihat KaradaÄŸ,  OYAK Çimento ve Otomotiv Grubu BaÅŸkanı Celal ÇaÄŸlar ile diÄŸer grup ÅŸirketlerinin yöneticileri ve iÅŸ dünyasının önde gelen isimler katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo