Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KORUBAŞI YOLU GENİŞLİYOR

KORUBAÅžI YOLU GENÄ°ÅžLÄ°YOR

Kepez’de yan, DaÄŸ Evleri’nde alternatif yol çalışmalarını sürdüren Kdz. EreÄŸli Belediyesi Fen Ä°ÅŸleri Müdürlüğü ekipleri, BaÅŸkan Uysal’ın Korubaşı’na verdiÄŸi söz üzerine, söz konusu mahalledeki yol geniÅŸletme çalışmalarına baÅŸladı. Belen Sanayi sitesi içinde bir süre önce baÅŸlayan betonlama çalışmasının tamamlanmasıyla sanayi sitesindeki yol sorunu ortadan kalktı.

Kdz. EreÄŸli Belediyesi Fen Ä°ÅŸleri Müdürlüğü’ne baÄŸlı ekipler ilçenin bir çok noktasındaki çalışmalarını sürdürüyor.

KöseaÄŸzı plajına iniÅŸin yanı sıra EreÄŸli –Kandilli Yolunu yaklaşık 5 kilometre kısaltacak KöseaÄŸzı yolunda son aÅŸamaya gelen ekipler, Korubaşı Mahallesi giriÅŸ yolunun geniÅŸletilmesi çalışmalarına da dün itibari ile baÅŸladı.

Belen Sanayi Sitesi içindeki olumsuzlukları 60 ayrı noktadaki betonlama çalışması ile gideren ekipler, Kepez DaÄŸ Evleri Mevkii’ndeki alternatif yolu ulaşıma açarken, Kepez yolundaki yan yol çalışmalarında da önemli bir mesafe aldı.

KORUBAÅžI YOLU GENÄ°ÅžLÄ°YOR                                                                                

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın Korubaşı Mahallesi’nde düzenlediÄŸi halk toplantısında,  mahallenin öne çıkan sorunları arasında gösterilen, TOKÄ°  mevkiine baÄŸlantı yolunun darlığı ve yolun tek aracın geçebileceÄŸi ÅŸekilde oluÅŸuna yönelik istek ve talepler üzerine, söz konusu yolda geniÅŸletme çalışmalarına baÅŸlandı.

Kdz. Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kısa sürede yol genişletme ve taş duvar çalışması yapacağı söz konusu yolun bitirilmesi ile birlikte Korubaşı mahalle girişi iki aracın aynı anda geçiş yapabileceği çift şeritli yol haline gelecek.

BELEN SANAYÄ° SÄ°TESÄ° TAMAMLANDI

Kdz. EreÄŸli Belediyesi Fen Ä°ÅŸleri Müdürlüğü ekipleri BaÅŸkan Uysal’ın Belen Sanayi Sitesi’ndeki esnaflarla Mayıs ayı ortasında bir araya geldiÄŸi toplantı ve sanayi sitesinin yıkanmasının ardından, bir süre önce baÅŸlattığı sanayi sitesi içinde oluÅŸan çukurların betonlanması çalışmalarını tamamladı.

Site içindeki tüm blokları kapsayan yaklaşık 60 ayrı noktada söz konusu çalışmayı yapan ekipler çukurların oluşturduğu olumsuzlukları tamamen giderdi.

KEPEZ YOLUNDA YAN YOLLAR TAMAMLANIYOR

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri karayolları tarafından yapılan Kepez yolunda yan yol çalışmalarını da aralıksız olarak sürdürüyor.

İlçe merkezinde Kepez istikametine gidiş yönünde Bahçeli Evler Mevkiinden başlayan yan yol çalışmalarının büyük bir bölümü tamamlandı.

Kepez tepesine kadar sürecek yan yolları, araç girişini engelleyen rampalar ve kot farklarını gidererek ulaşıma açan ekipler, bazı noktalardaki elektrik direklerinin kaldırılması sonrası söz konusu yan yollarda asfaltlama ya da kilit parke çalışması yapacak.

KEPEZ DAÄž EVLERÄ°NE ALTERNATÄ°F YOL

Kdz. EreÄŸli Belediyesi Fen Ä°ÅŸleri Müdürlüğü ekipleri Kepez DaÄŸ Evleri mevkiinde Devlet Su Ä°ÅŸleri(DSÄ°) tarafından Kızılcapınar Barajı’ndan EreÄŸli’ye su verilmesi için baÅŸlatılan çalışmalar kapsamında bazı hanelere ulaşımı saÄŸlayan ve çalışma nedeniyle kapanan yola alternatif olacak yeni yolu ulaşıma açtı.

Kepez DaÄŸ evlerine ulaşım, açılan alternatif yoldan saÄŸlanırken, DSÄ°’nin çalışması da bittiÄŸinde aynı noktalara ulaşım iki ayrı yoldan saÄŸlanabilecek.

Bu arada Fen Ä°ÅŸleri müdürlüğü ekipleri Kepez ve Sarıkorkmaz’da biten su hattı çalışmaların ardından kazılan yolların betonlanması çalışmalarını da tamamladı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo