Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MHP’de O isim güven tazeledi

MHP’de O isim güven tazeledi

MHP Alaplı ilçe Teşkilatının 12. Olağan Genel Kurulu partililerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde başkanlığa mevcut başkan Serhat Sözer yeniden seçildi.
MHP Alaplı Ä°lçe TeÅŸkilatının 12. OlaÄŸan Genel Kurulu Belediye Kültür Salonunda yapıldı. OlaÄŸan Genel Kurula Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası BaÅŸkanı Muharrem Gelgeç, Alaplı Åžoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve aynı zamanda Alaplı Esnaf Kefalet Kooperatifi BaÅŸkanı Kemal Çam, çok sayıda partililer katıldı. 
Divan BaÅŸkanlığını MHP Ä°l BaÅŸkan Yardımcısı Varol Demirköse’nin Katip üyeliÄŸini , MHP EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Talat Åžeker ve MHP Alaplı Eski ilçe BaÅŸkanı Mustafa Türk’ün yaptığı kongrede 192 delege oy kullandı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan olağan genel kurulda faaliyet raporu MHP Alaplı ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Levent Sönmez tarafından okundu. Olağan genel kurulda mevcut başkan Serhat Sözer, geçerli oyların tamamını alarak güven tazeledi.
Kongrede ayrıca MHP Alaplı ilçe BaÅŸkanı Serhat Sözer tarafından partinin en eski üyesi Ä°smail Kalaycı’ya ve her dönemde partiye destek veren Hacı Eyüp Alagöz’e ve ilçedeki binlerce genci yetiÅŸtirerek, onları kötü alışkanlıklardan koruyan ve büyük baÅŸarılar elde eden Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü BaÅŸkanı Hüseyin OÄŸuz’a teÅŸekkür plaketi takdim edildi. 
Kongre sonucunda ise yeni yönetim şu isimlerden oluştu:
Başkan Serhat Sözer
Yönetim Kurulu Asil
Ali Demir, Edip Kemal Oktay, Efkan Atar, Erkan Denizhan, Erol Oktay, Fuat Karaca, Ferhat Yılmaz, Hakan Şen, Hasan Musaoğlu, Levent Sönmez, Mahmut Demirci, Tayfun Ayan, Turgay Arslan ve Zafer Özdemir
Yönetim Kurulu yedek
Hacı Eyüp Alagöz, Barbaros Yılmaz, Serkan Yılmaz, Tacettin Sevim, Şerife Oktay, Esmeray Sönmez, Gökhan Arslan,
Mesut Altay, Kadir Kirman, Arif Aktaş, Yücel Durmuş, Muhammet Şener, Şeref Kalaycı, Birol Toraman

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo