Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Gelin arabalarında ilginç yazıları gören, dönüp bir daha bakıyor!!!

Gelin arabalarında ilginç yazıları gören, dönüp bir daha bakıyor!!!

Düğün sezonu öncesi gelin arabaları yazıları büyük ilgi çekiyor... Arabalara yazılan ilginç yazılar okuyanları güldürüyor...


Karabük’te gelin arabası süslemesi yapan Mustafa Eken, geçmiÅŸ yıllarda klasik olan ‘Evleniyoruz, Mutluyuz’ yazılarının yerine insanların ilginç yazılar yazdırmasının revaçta olduÄŸunu söyledi.
Kendi ürettiği yazıları gelin arabasına yapmaya başladıktan sonra işlerinin de arttığını belirten Eken, kendi düğün arabasını da seçim atmosferine göre hazırladı, gelin arabasını kendine has yazılarla süsledi.
Karabük çevresinde bugüne kadar evlenen çok sayıda çiftin arabasını süslediğini belirten Eken, şunları kaydetti:
“Bu zamana kadar süslediÄŸim arabaların hepsi özeldi fakat ÅŸimdi süslediÄŸim araba kendi arabam olduÄŸu için Karabük'ün en güzel düğün arabası olacak. Tabii ki de heyecan içindeyim. Bu heyecanın verdiÄŸi mutluluÄŸu da anlatamam. Belki Karabük'te bir damat olarak kendi arabamı süsleyerek bir ilki yaşıyorum.

Bu zamana kadar düğünü arabalarında sadece ‘evleniyoruz mutluyuz’ yazıları vardı. Bu stresli günlerde gelin hanımları ve damat beyleri biraz güldürmek amaçlı yazılar hazırlıyorduk. Biz bu iÅŸi 1- 2 senedir yapıyoruz. Fakat geçen seneden itibaren raÄŸbet görmeye baÅŸladı. RaÄŸbet görmeye baÅŸladıktan sonra Karabük haberlerinde komedi sayfalarında yazılarımız paylaşılmaya baÅŸlandı ve yazıların ilgi görmesinden dolayı düğün arabalarının da yazı süslemesine öncelik vermeye baÅŸladık ÅŸunu gördük ki hem gelin tarafını hem de damat tarafını mutlu ediyor.”

Karabük'ün kendine özgü konuşma şivesiyle de yazılar yazdığını belirten Eken, bölgede kendine has bir konuşma ağız dili olduğunu ve düğünlerde bu yazıları sıklıkla kullandıklarını dile getirdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo