Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

GAZİYE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

GAZİYE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Hakkari Dağlıca’da  teröristlerce düzenlenen hain saldırıda ayağından yaralanan ve GATA’daki tedavisinin ardından memleketi Kdz. Ereğli’ye gönderilen Astsubay Uğur Sezer’i baba ocağı Pembeciler Köyünde yalnız bırakmadı. Gazi Sezer ve ailesine evinde acil şifalar dileyen ve moral veren Çaturoğlu, aynı saldırıda  yaşamını yitirerek şehit olan askerlere ise taziyelerini iletti.


AİLEYE MORAL VERDİ

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, AK Parti Alaplı Siyasi İşler Başkanı Yılmaz Can ve partililer  ile birlikte Gazi Sezer’in baba ocağı Kdz. Ereğli İlçesi Pembeciler Köyündeki evine giden Çaturoğlu  burada tedavisi tamamlanan Uğur Sezer’e geçmiş olsun dileklerini iletti, Baba Ahmet  Sezer’e moral vererek uzun süre sohbet etti. Aile tarafından oldukça sıcak ve samimi  bir şekilde karşılanan Çaturoğlu ziyarette yaptığı konuşmasında,  Ülke için mücadele eden tüm şehitlere Allah’tan rahmet, yararlı gazilere ise acil şifalar diledi.

TERÖRÜN KÖKÜ KAZINACAK

En son teröristin etkisiz hale getirilinceye kadar silahlı mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini  hatırlatan Çaturoğlu, terörün kökünün kazınacağı müjdesini verdi. 

Çaturoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Türk devleti bu hainlerin kökü kazınıncaya kadar mücadeleye kararlıdır. Ya silah bırakıp teslim olacaklar, ya da yok olacaklar. Astsubayımız Uğur Sezer gerçek  bir vatan evladı. Yüce Mevla’mız kendisini milletimize, anne ve babasına bağışlamıştır.  Kendisine  milletçe teşekkür borçluyuz. Geçmiş olsun diyorum. Sağlık diliyorum. Aynı şekilde Şehit olan silah arkadaşları için yüreğimiz yanıyor. Herkes şunu bilmelidir ki, terörle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Şehit haberleri geldikçe yüreğimiz yanıyor. Allah (C.C.) şehitlerimize rahmet eylesin. Yakınlarının ve milletimizin başı sağ olsun. 

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo