Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GAZİLER ONURUNA YEMEK

GAZÄ°LER ONURUNA YEMEK

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla ilçedeki şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri onuruna yemek verildi.

EreÄŸli Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu, Eski BaÄŸlık Kantini’nde düzenlenen yemekte yaptığı konuÅŸmada, anlamlı bir günde ÅŸehit aileleri, gazi ve gazi yakınlarıyla bir arada bulunmaktan duyduÄŸu memnuniyeti dile getirerek, “ben büyükÅŸehir olan bir ilde merkez ilçe kaymakamı iken buraya geldim ama buradaki hazirunu, dostluÄŸu, sohbeti gördüğüm zaman düşünüyorum ki bir ilçeye deÄŸil il ayarında bir yere geldim.  BaÅŸta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden bütün ÅŸehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm ülkemizde bulunan deÄŸerli gazilerimize uzun ve saÄŸlıklı mutlu ömürler diliyorum. Gaziler Gününüz kutlu olsun” dedi.

Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı TuÄŸamiral Cemal Özden YazıcıoÄŸlu da, “biz bu vatan üzerinde tek bir millet olarak bu bayrak altında özgürce, korkusuzca yaÅŸayabiliyorsak bunu ÅŸehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz” diye konuÅŸarak ÅŸehit ve gazilere olan minnetlerimi ifade etti.

EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal ise gazileri ‘baÅŸ tacı’ olarak nitelendiÄŸi sözlerinde, “Åžunu söylüyorum; sizlerin yanındayım. Åžehit ve gazilerimizin ailesinin bir ferdi olarak davranacağıma söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların öncesinde Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua yapılması ile başlayan program, konuşmaların sonrasında ise sohbet eşliğinde yenilen yemeğin ardından son buldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo