Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

GAZETECİLER BİR ARAYA GELDİ

GAZETECİLER BİR ARAYA GELDİ

Kdz.Ereğli Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile çalışanlarını Mavi Organizasyon’da organize ettiği akşam yemeğinde ağırladı. Kdz.Ereğli Gazeteciler Derneği ile ortaklaşa düzenlenen yemekte dernek tarafından Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın yanı sıra meslek büyüklerine, derneğin eski başkanlarına ve ulusal ajans muhabirlerine plaket takdimi yapıldı.

 

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da konuşmasında basının demokrasinin vazgeçilmez en önemli kurumu olduğunu söyleyerek, “sizler sayesinde toplum hakkında kurumlar hakkında, yöre hakkında bilgiler alıyoruz. Sizlerin görevinizi ne zor şartlarda yaptığınızı biliyoruz. Geceniz yok, gündüzünüz yok. Dün akşam geç saatlerde aranızdan bir arkadaşım beni telefonla arıyor haber peşinde. İşte sizin için kar kış yok, yağmur yok, soğuk yok. Gecenin herhangi bir vakti önemli bir haber aldığınız zaman haberin peşinden koşuyorsunuz. Gerçekten yaptığınız iş hem zor hem de o kadar da kutsal ve değerli. Bizler bunun bilinci içindeyiz. Bizler de basınımızın ilkeli, tarafsız, demokratik şartlarda çalışabilmesi için elimizden gelen desteği göstereceğiz. Bizlerin üzerine düşen bir şey varsa bunu yapmaya hazırız.”diye konuştu.

“BU KADAR GÜZEL BİR FOTOĞRAF GÖRMEDİM”

Sözlerine “Kdz.Ereğli’nin böyle güzel bir fotoğrafa ihtiyacı vardı” diyerek devam eden Uysal, “aylardır, belki de göreve geldiğimizden beri bu kadar güzel bir fotoğraf görmemiştim. Teşekkür ederim. Bizler Kdz.Ereğli’de aynı idealler peşinde, aynı güzel gelecek hayalleri içinde yaşamak istiyoruz. Her şeyimiz ortak. O zaman hepimiz el ele, sırt sırta verip bu mücadeleyi birlikte yapmamız lazım.” dedi.

Konuşmaların ardından plaket takdimine geçildi. Gecede eski dernek başkanları,  aralarında Radyomuz Müdürü İlknur Turt Kanca’nında olduğu meslek büyükleri ve ajans muhabirlerine plaket verildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo