Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GAZETECEYE SİBER SALDIRI!

GAZETECEYE SÄ°BER SALDIRI!

GAZETECEYE SÄ°BER SALDIRI!


Zonguldak ili Ereğli ilçesinde 40 yıllık geçmişe sahip Hakimiyet Yayın Kuruluşu bünyesinde yer alan sitelerimizdeki haberlerin, sosyal paylaşım sitesinde paylaşılmasına yönelik saldırıya uğradığı bildirildi.

http://ereglihakimiyet.com adresinde yer alan haber şöyle:
“1 Mart 1980’de, ‘EreÄŸli’nin sesi’ olarak baÅŸladığımız yayın hayatımızı, 1986’dan itibaren “Hakimiyet Gazetesi” olarak sürdürme kararımızda hep Atatürk Ä°lke ve Ä°nkılapları ile meslek ilkelerine baÄŸlı kaldık.
Toplumu zedeleyici, zarar verici, kiÅŸi hak ve hürriyetini kısıtlayıcı hiçbir yayına yer vermeden; insan haklarına saygılı yayın anlayışı ile devam ettiÄŸimiz haberciliÄŸimizi, 2006’da hayata geçirdiÄŸimiz; “ereglihakimiyet.com” ve “ereglihakimiyet.net” haber sitelerimizde de sürdürdük.
Bu kapsamda, bölgemizde, hatta sosyal hesaplarımız vasıtasıyla ülkemizde saygın yere sahip Hakimiyet’in haberlerini, yine sosyal medyalarda oluÅŸturulan bazı guruplarda paylaÅŸarak, kamuoyunun bilgi alma hakkını fazlalaÅŸtırıcı giriÅŸimlerimiz oldu.
Ancak, ne yazık ki, bazı haberlerimizin, ‘çıkarlarına ters düştüğünü sandığımız gerekçelerle’ olsa gerek, yayınlanmasından rahatsızlık duyan bir kısım çevrenin ise özellikle Hakimiyet Yayın Grubu sahibi Fikri Kapan’a ait “Facebook” paylaşımlarını ÅŸikayet etmek suretiyle yayınlanmasını engelleyici giriÅŸimleri olduÄŸunu belirledik.
Bu kapsamda, geniÅŸ kitlelere hitabeden “Facebook”daki gruplarda yayınladığımız haberlerin küçük bir zümre tarafından ‘kasıtlı olarak’ ÅŸikayet edildiÄŸini tespit ettik.
Buna karşılık ise gerekli girişim ve müracaatlarımızı yapıyoruz. Sorunun en kısa sürede düzeltileceğini ve okurlarımızın, haber alma özgürlüğüne yeniden kavuşmalarının sağlanacağından şüphemiz yok.
Åžunun çok iyi bilinmesini istiyoruz ki; bu tür gerçek ya da siber saldırılarda bulunanlar ne Hakimiyet’i bitirmeye güçleri yetecek, ne de toplum karşısında kötü emellerine ulaÅŸamayacaklardır. Bu tür saldırıların hangi kanal ve kanattan geldiÄŸini tahmin etmekle birlikte, takibimizde olacak ve yasal süreç baÅŸlatacağız.”

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo