Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GAMZE İÇİN 155 BİN LİRA LAZIM… HAYDİ; İYİ İNSANLARA İHTİYAÇ VAR!.

GAMZE İÇİN 155 BİN LİRA LAZIM… HAYDİ; İYİ İNSANLARA İHTİYAÇ VAR!.

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Özel Haber/Şafak Negüzel
 

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde Kerem Demirkol, Düzce’nin Akçakoca ilçesindeki kuzeni 17 yaşındaki Gamze Ses için sosyal medya üzerinden yardım kampanyası baÅŸlattığını bildirdi. Rahatsızlığı nedeniyle kısmi felç durumu yaÅŸayan Gamze’yi hayatta tutabilmek için gerekli olan ameliyat parasının 155 bin lira olduÄŸunu belirten Demirkol, uzanacak yardım ellerini beklediklerini söyledi.

Alınan bilgiye göre, Akçakoca’da balıkçılık yapan baba ve tekstil fabrikasında işçi annenin iki çocuÄŸundan biri olan lise öğrencisi Gamze Ses, 16 yaşında iken rahatsızlanarak gittiÄŸi hastanede omuriliÄŸindeki damarlarda ‘yumak’ olduÄŸu belirlendi.  Ameliyat edilen Gamze, sonraki süreçte beklediÄŸi ÅŸifayı bulmanın aksine saÄŸlığındaki bozukluk bir adım daha ileri gitti.
Aile, kapı kapı hastane dolaÅŸarak kızları Gamze’yi iyileÅŸtirecek bir doktor arasa da, ameliyatı riskli bulunan çocuÄŸu iddiaya göre hiçbir doktor kabul etmedi.
Son olaraksa Yeditepe Ãœniversitesi Hastanesi’nin yolunu tutan aile, Nöroloji Ana Bilim Dalı BaÅŸkanı Prof. Dr. UÄŸur Türe’den gelen haber ile umut buldu.
Boyun aÄŸrısı ve saÄŸ elinde güçsüzlük nedeni ile hastaneye baÅŸvuran Gamze’de, nörolojik görüntüleme neticesinde C5-6 düzeyinde intramedüller kitle ile uyumlu görünüm belirlendi. Bunun üzerine ileri tetkik ve tedavi amaçlı kliniÄŸe yatırılan Gamze’ye birde ameliyat çizelgesi çıkartıldı. Ameliyat için 155 bin liranın gerekliÄŸi olduÄŸu aileye bildirildi.

Ä°MKANSIZLIK!. KUZENÄ° ANLATTI…
EreÄŸli’de yaÅŸayan Kerem Demirkol ise kuzeninin yaÅŸadığı duruma kayıtsız kalmayarak, gerekli olan 155 bin lirayı bulmak için kampanya baÅŸlattı. Demirkol, EreÄŸli FM’den Åžafak Negüzel’e yaptığı konuÅŸmada,  eniÅŸte ve teyzesinin yeterli maddi imkanlarının bulunmadığını, bu sebepten ise kızları Gamze’yi ameliyat ettiremediklerini söyledi. Uzanacak yardım eli beklediklerini anlatan Demirkol, ÅŸu sözlerle konuÅŸtu:
“Gamze, ilk ameliyatını 2016 yılında Ä°stanbul Çapa’da oldu. Ama aradan geçen sürede iyileÅŸmedi. Gamze daha 17 yaşında ama yaşıtları gibi yaÅŸayamıyor. Beyin sapında damar yumağı tespit edildi. Ä°kinci ameliyata ihtiyacı var. SaÄŸ el ve saÄŸ ayağında ki kısmi felç nedeni ile yaÅŸama tutunmaya çalışıyor. Ä°kinci ameliyatı olmaması durumunda iyi ihtimalle tamamen felç kalacak. Kötüsü ise hayatı ölüm riski ile karşılaÅŸacak.
EniÅŸtem balıkçılık yapıyor. Teyzem, Gamze’nin ablası ile birlikte bir tekstil fabrikasında işçiler. Ama maddi anlamda ameliyat için çaresizler. Hastaneden kaparo olarak ilk etapta 116 bin lira istendi. Bu para bulunduÄŸunda ameliyatın hemen yapılacağı belirtildi. Toplamda ise tedavinin 155 lira tutacağı ifade edildi. Rica ediyoruz yardım edin. Akçakoca Kaymakamlığı’ndan alınan izinle açılan banka hesaplarına büyük-küçük demeden lütfen bağışta bulunun.”   

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün6
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo