13 o C Kdz. Ereğli

Galatasaray Futbol Okulu açıldı

Zonguldak’ın Ereli ilçesinde “Galatasaray Futbol Okulu” açıldığı, takıma yeni Arda Turan ve Emre Çolak’ların arandığı bildirildi.

Spor 6 yıl 4 ay 18 gün 18 saat 13 dakika önce 3719

Haberi Paylaşın

Galatasaray Futbol Okulu sorumlusu aynı zamanda antrenör Gürkan Eren, antrenmanların yapıldığı Bölücek Halı Sahası’nda Ereğli FM’e açıklamasında, okulun Cumartesi günü açıldığını söyledi.
İki günde yaklaşık 30 öğrencinin kayıt yaptırdığı, kayıtların ise sürdüğünü belirten Eren, “çocuklarımıza öncelikle Galatasaray’ın kültürünü öğretiyor ve Galatasaray terbiyesini aşılıyoruz. Çocuklarımız, öğrenme konusunda çok hevesliler” dedi.

Hedef belli; yeni Arda’lar…
Gürkan Eren, ülke genelinde Galatasaray Futbol Okulları Ligi kurulduğunu, seçilen genç yeteneklerin ise bu ligde boy göstereceklerini anlatarak şu sözlerle konuştu:
“Galatasaray, altyapıya çok önem vermeye başladı ve bünyesine, Türkiye’nin dört bir yanından genç minik aslanları kabul edecek. Galatasaray Arda Turan, Emre Çolak ve Galatasaray’a yıllarca hizmet edecek futbolcularını arıyor. Galatasaray’daki tüm altyapı hocaları, bizimle irtibat halindedir. Ayrıca, kendileri denetlemen olarak her ayın başında bize geleceklerinin bilgisini verdiler. Zaten Galatasaray Futbol Okulları Ligi kurulduğundan, Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı resmi müsabakalar düzenlenecek. Bu sayede Allah’ın izniyle Galatasaray’a genç yeteneklerimizden vermek istiyoruz. Hedefimiz budur.”

Velilere mesaj var: Menajerler izleyecek!
Futbola beceresi olan çocukların, oynanacak lig maçlarında menajerler tarafından takibe alınacaklarını ifade eden Eren, şunları kaydetti:
“Velilerimize ise şunu söylemek isterim. Çocuklarınızı futbol kültürü olarak en iyi şekilde yetiştirmeyi taahhüt ediyoruz. Çocuklarınız, Galatasaray’ın gözlemi altında olacaklar. Çocuklarımızın kurulan resmi ligde oynama şansları var. Kendilerini, Türkiye’nin dört bir yanından gelecek menajerlere gösterme şansları var. Talep çok, çocuklarımızı izleyen çok olacaktır.”

Galatasaray Futbol Okulu açıldı

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 20 saat 59 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 22 saat 11 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 16 saat 16 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 15 saat 50 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
4 gün 13 saat 29 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 10 saat 5 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
20 saat 33 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 18 saat 12 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 14 saat 21 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 19 saat 19 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !