Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİ Z.E.S’İ YALNIZ BIRAKMAYACAK

AK PARTÄ° Z.E.S’Ä° YALNIZ BIRAKMAYACAK

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Adayları hafta sonu oynanacak olan Zonguldak EreÄŸli Spor – Yeni Mahallespor ÅŸampiyonluk müsabakasına Zonguldak EreÄŸli Spor’un özel davetlileri olarak katılacaklar.

Karadeniz EreÄŸli Beyçayırı Sahasında 3 Mayıs Pazar günü saat 15:00’da oynanacağı belirtilen müsabakada yenen takımın Kdz. EreÄŸli 2. Amatör Küme Åžampiyonu olarak 1. Amatör Kümeye terfi edeceÄŸi belirtildi. Konu ile ilgili olarak Zonguldak EreÄŸli Spor Kulübünden yapılan yazılı açıklama ÅŸu ÅŸekilde:

’3 Mayıs Pazar günü Kdz. EreÄŸli Beyçayırı Sahasında saat 15:00’da oynayacağımız Yeni Mahallespor futbol müsabakasında saygıdeÄŸer Ak Parti Milletvekili adaylarımız karşılaÅŸmanın özel misafirleri olarak kulübümüz tarafından davet edilmiÅŸlerdir. Bu nazik davetimizi kırmayarak icabet edecekleri tarafımıza Kdz. EreÄŸli Seçim Koordinasyon Kurulu BaÅŸkanı Ali Kemal Karaca beyefendi tarafından bildirilmiÅŸtir. Åžampiyonluk maçımızda bizleri yalnız bırakmayarak onure edecek olan vekil adaylarımıza ve Ak Parti’ye şükranlarımızı sunarız’

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo