Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERDEMİR'E 10 BİN BAŞVURU !

ERDEMÄ°R'E 10 BÄ°N BAÅžVURU !

Erdemir`e işe alım sürecinde 10 binin üzerinde başvuru yapıldı.


Erdemir’in  iÅŸletme ünitelerinde görevlendirilecek saat ücretli çalışanları istihdam etmek için 25 Nisan’da baÅŸlattığı baÅŸvuru sürecini tamamladı. Ä°ÅŸe alım sürecinde 10 binin üzerinde baÅŸvuru yapıldı.

Belirlenen kriterlere uyan kiÅŸiler iki sınav, saÄŸlık kontrolü süreci ve komisyon mülakatına katılacak, bu süreçte  baÅŸarı saÄŸlayan adaylar arasından, ihtiyaç doÄŸrultusunda iÅŸe alımlar gerçekleÅŸtirilecek.

 

Ä°stihdamı ve üretimiyle 58 yıldır Karadeniz EreÄŸli’nin geliÅŸimine önderlik eden Erdemir’in, ihtiyaç duyduÄŸu saat ücretli pozisyonlar için açtığı toplu iÅŸe alımda baÅŸvuru süreci tamamlandı. Ä°ki haftalık süreçte kendileri ya da birinci derecede yakınları tarafından baÅŸvuruları yapılan adaylara baÅŸvuru sürecinin devamı için gereken linkler iletildi.

İşe alım süreci kriterlere uygun adaylara uygulanacak genel yetenek ve teknik bilgi sınavları ile devam edecek. Sınavlarda başarılı olan ve sağlık kontrollerini geçen adaylar komisyon mülakatına alınacak, ardından başarılı değerlendirilen adaylar arasından işe alımlar yapılacak. Kriterlere uygun kişiler için ilk aşama sınavların tarihi ayrıca duyurulacak. Tüm süreci şeffaflık esasına göre yürüten Erdemir, adayları sürece dair bilgilendirecek.

Erdemir’de saat ücretli pozisyonlarda görev yapacak adaylarda meslek liselerinin Elektrik/ Elektronik, Endüstriyel Otomasyon, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi ve Motorlu Araçlar Teknolojisinin Ä°ÅŸ Makineleri bölümlerinden ve/ veya meslek yüksekokullarının Elektrik- Elektronik / Enerji, Endüstriyel Otomasyon, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi ve Motorlu Araçlar Teknolojisinin Ä°ÅŸ Makineleri bölümlerinden mezun olma ÅŸartı aranıyor.

Adayların ayrıca ilan tarihi itibarıyla 18- 25 yaÅŸ aralığında olmaları, tercihen askerlik hizmetini tamamlamış olmaları, saÄŸlık muayenesinde çok tehlikeli iÅŸ sınıflarında çalışabilmeye uygun olmaları ve görevlerini yapmaya engel olabilecek herhangi bir bedensel veya ruhsal rahatsızlıklarının bulunmaması gerekiyor.  

Kurulduğu günden bu yana bölge ve ülke ekonomisi için aralıksız çalışan Erdemir, 58. İşletme yıldönümünü kutlamaya hazırlandığı bugünlerde, yeni çalışma arkadaşlarıyla daha da güçlenerek büyümeye ve üretmeye devam edecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
kızgın2
hayran1
üzgün1
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
black phanter

10 Mayıs 2023 - 08:22

tabi seçim yaklaştıya şu oy işi nelere kadir

Yorum Yazın

Canlı Radyo