Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

FLAŞ GALİBİYET

FLAÅž GALÄ°BÄ°YET

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Kdz.EreÄŸli Belediyespor, sezonun 19.haftasında flaÅŸ bir galibiyete daha imza attı. Sahasında Ä°stanbul temsilcisi Arnavutköy Belediyespor’u konuk eden eflatun beyazlılar, her iki devrenin uzatmaları ile birlikte 98 dakika 10 kiÅŸi oynadığı karşılaÅŸmayı 4-3 kazandı. Eflatun beyazlıları 3 puana taşıyan golleri Mahmut BektaÅŸ (2), Sezai ve Ali Efsat attı. 

EreÄŸli Beyçayırı Stadı hafta sonunda tarihi bir maça sahne oldu.Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden EreÄŸli Belediyespor’un Arnavutköy Belediyespor’u konuk ettiÄŸi karşılaÅŸmada 7 gol ve 2 kırmızı kart vardı.

1.dakikada Mahmut BektaÅŸ’ın attığı golle 1-0 öne geçen eflatun beyazlılarda kaleci Safa, 6.dakikada ceza sahası dışında topa elle müdahale edince kırmızı kartlar oyunda atılınca EreÄŸli Belediyespor 10 kiÅŸi kaldı.10 ve 17.dakikalarda gelen golleler bir anda 2-1 geriye düşen EreÄŸli Belediyespor’da Sezai Kaba 39.dakikada attığı golle skoru 2-2’ye getirdi.

İlk yarısı bu skorla biten maçın 64.dakikasında Mahmut Bektaş ile bir kez daha öne geçen Ereğli Belediyespor karşısında rakip 71.dakikada bir gol daha bulup skoru eşitledi.86.dakikada kazanılan penaltı atışını gole çeviren Ali Efsat bu golle takımına galibiyeti getirdi.

Geçen hafta deplasmanda Babaeskispor’u 4-2 yenen EreÄŸli Belediyespor bu galibiyetle üst üste 2.galibiyetini alarak puanını 24’e yükseltti.

DEMÄ°RBAÅž: 3 PUANI SONUNA KADAR HAK ETTÄ°K

EreÄŸli Belediyespor Antrenörü Taner DemirbaÅŸ, 4-3 kazanılan Arnavutköy maçı sonrası oyuncularını kutladı. Maçın kendileri için büyük önem taşıdığını söyleyen DemirbaÅŸ, “Rakip karşısında baskılı baÅŸlayıp erken gol bulmak istiyorduk, bunu da baÅŸardık ama kalecimiz Safa’nın 6.dakikada kırmızı kart görmesi tüm planlarımızı alt üst etti.” dedi. “Ard arda yediÄŸimiz gollerle 17.dakikada 2-1 geriye düşmemize raÄŸmen asla karamsar olmadım. Oyuncularım gerçek kimliklerini sahaya yansıtarak bu maçı kazanmasını bildi. Hepsini yürekten tebrik ediyorum.” dedi. Açıklamasında takımı son düdüğe kadar destekleyen taraftarlara da teÅŸekkür eden DemirbaÅŸ, “ Futbol severler seyir zevki yüksek bir karşılaÅŸma izledi. Destekleri için tüm taraftarlarımıza teÅŸekkür ediyorum.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

BAÅžKAN SOSYAL MEDYADAN KUTLADI.

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, 4-3’lük Arnavutköy galibiyeti sonrası sosyal medyadan kutlama yayınladı. Uysal mesajında, “Bugün oynanan Arnavutköy Belediye maçında, uzatmalarla birlikte 98 dakika 10 kiÅŸi oynamasına raÄŸmen, sahaya yüreÄŸini koyarak karşılaÅŸmayı 4-3 kazanan ve bize bu mutluluÄŸu yaÅŸatan kocaman yürekli futbolcularımız baÅŸta olmak üzere; teknik kadro,yönetim kurulu ve taraftarlarımızı yürekten kutluyorum.” Ä°fadelerine yer verdi.

 

İŞTE MAÇ ÖZETİ

FLAÅž GALÄ°BÄ°YET

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo