Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“EREĞLİ’Yİ GENÇLERLE YÖNETİYORUZ”

“EREÄžLÄ°’YÄ° GENÇLERLE YÖNETÄ°YORUZ”

Kdz. EreÄŸli Belediyesi Gençlik Meclisi üyelerinin, düzenledikleri Gençlik Şöleni’nde gençlerle coÅŸan Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, organizasyonu düzenleyenlere teÅŸekkür ederek, “Gençlerin dediklerini yapsak, EreÄŸli daha yaÅŸanılır hale gelir” dedi.

Kdz. EreÄŸli Belediyesi Gençlik Meclisi üyelerinin, düzenledikleri “Gençlik Şöleni” dün saat 18.00- 21.00 saatleri arasında Kdz. EreÄŸli Anadolu Lisesi spor salonunda gerçekleÅŸtirildi.

Şölene, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal, Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan, Belediye Meclis Üyesi Yusuf Kalay, Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Bal, Gençlik Meclisi üyeleri, aileler ve kalabalık öğrenci grubu katıldı.

BAÅžKAN UYSAL’A KONFETÄ°LÄ° KARÅžILAMA

Gençler, salona girişi sırasında Başkan Uysal ve eşini konfeti ve alkışlarla karşıladılar. Şölenin açılış konuşmasını yapan Kdz. Ereğli Gençlik Meclisi Başkanı Esra Demiray, ilk projelerini gerçekleştirdiklerini hatırlatarak kendilerini yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür etti.

UYSAL “EREÄžLÄ°’YÄ° GENÇLERLE YÖNETÄ°YORUZ”

BaÅŸkan Uysal da yaptığı konuÅŸmada, belediye olarak gençlere önem verdiklerini söyledi ve “EreÄŸli’yi gençlerle yönetiyoruz” projesini baÅŸlattıklarını hatırlattı.

Uysal, gençlere hitaben yaptığı konuÅŸmada “Bizler sizlere ne kadar deÄŸer verirsek, sizler de yarınlarda o kadar kendine güvenli, bilgili ve toplumun itici gücü olarak hayatta yer alırsınız. Yarınlarımız size emanettir. Ä°nanıyorum ki ileride daha güzel projeler olacak.” dedi.

BAÅžKAN UYSAL’A SAYFALARCA MEKTUP YAZDILAR

BaÅŸkan Uysal, konuÅŸmasında proje kapsamında gençlerin kendisine sayfalarca mektuplar yazdıklarını açıkladı ve içlerinde “bilgi evi, yeÅŸil alanlar, gençlik merkez, hava (sirkülasyon) alanları” gibi ilginç ve deÄŸerli fikirler olduÄŸunu söyleyerek, “Gençlerin dediklerini yapsak EreÄŸli daha yaÅŸanılır hale gelir” dedi.

Başkan Uysal ayrıca, kentlerin imar planlarını yaparken emlak değerleri üzerinden değil, yaşanabilir alanlar üzerinden planlama yapmak gerektiğini söyleyerek alkış aldı.

ÖĞRENCÄ°LERÄ°N COÅžKUSUNA BAÅžKAN UYSAL’DA EÅžLÄ°K ETTÄ°

Daha sonra Tuz Grubu, SavaÅŸ Barış ve Furkan Yıldız ikilisi, Nazlıcan Çelikkol, AytuÄŸ Sevgi ve Ä°lker Zeytünlü’nün sahne aldığı şölene geçildi. Öğrenci gruplarının baÅŸarılı canlı performansları salon tarafından alkışlanırken, gençler şölen boyunca dans edip, ÅŸarkılara eÅŸlik ettiler.

Bir ara BaÅŸka Uysal ve eÅŸini sahneye davet eden gençler, BaÅŸkan Uysal’la birlikte ÅŸarkılar eÅŸlik ederken kendisi ile cep telefonlarıyla öz çekim yapmayı da ihmal etmediler.

Şölen, hep birlikte çekilen horon ve organizasyona emek veren, sahne alan gençlerin çektirdikleri hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo