Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

FETÖ Zanlısı Yakalandı

FETÖ Zanlısı Yakalandı

FETÖ’nün darbe giriÅŸimine iliÅŸkin soruÅŸturma kapsamında Ferizli ilçesinde yakalanan bir zanlının üzerinden sahte "FBI" kimlik kartı çıktı.

Sakarya Cumhuriyet BaÅŸsavcılığınca yürütülen soruÅŸturma kapsamında elde edilen istihbari bilgiler sonucu örgütle baÄŸlantılı olduÄŸu belirlenen Fatih Akçay’ın yakalanması için çalışma baÅŸlatıldı.

Ferizli Ä°lçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Sakarya L Tipi Kapalı Ceza Ä°nfaz Kurumu yakınındaki bir eve düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Akçay’ın üst aramasında sahte "FBI" kimliÄŸi bulundu.

Ä°l Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Åžubesi (TEM) ekiplerince teslim alınan Akçay’ın emniyetteki sorgusu sürüyor.

Öte yandan, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı ile TEM ekipleri, zanlının kimliği nasıl temin ettiği, nerede yaptırdığı ve bağlantılarını araştırıyor.

Belçika’da yaÅŸadığı ve bu ülkedeki "Lucerna College Antwerpen"de öğretmenlik yaptığı öğrenilen zanlının sosyal medya hesaplarında örgütün elebaşı Fetullah Gülen ile fotoÄŸraflarının yer aldığı bildirildi.

Zanlının sosyal medya hesabında kiÅŸisel bilgilerine "NATO’da Bilgi Ä°ÅŸlem", "Fetullah Gülen Akademisinde Gönüllü, "samanyolufanlari.com’da Yönetici" yazdığı belirlendi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo