Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

FESTİVALDEN “RENKLİ” FOTOĞRAFLAR

FESTİVALDEN “RENKLİ” FOTOĞRAFLAR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli’de, kısa adı KEAL olan Ereğli Anadolu Lisesi tarafından 29 Nisan- 3 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen KEALFEST Gençlik Şenliği ‘Life İn Color’ etkinliği ile son buldu.
Edinilen bilgiye göre, bu yıl Engelli Farkındalığı çatı mesajı ile yapılan KEALFEST kapsamında hafta boyunca sosyal, sanatsal, kültürel, bilimsel ve sportif etkinlikler gerçekleştirildi.
Etkinliklerin son günü olan 3 Mayıs Cuma günü okul bahçesine büyük bir sahne kuruldu. İlk olarak Altı Nokta Körler Derneği’nden davet edilen görme engelli sanatçının mini konserinin ardından okulun müzik grupları sahne aldı.
Saat 14.00’da başlayan DJ performansı ile eğlence doruğa çıkarken finalde ise sahne önünde toplanan 700 öğrenci sağlık açısından herhangi bir zararı bulunmayan boya dolu tüplerle birbirlerine her renkten boya sıkarak yine müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.
Etkinlik sonunda gazetecilere açıklama yapan Okul Müdürü Yardımcısı Ersan Arslan, "bu sene ikincisini engelli farkındalığı mesajı ile gerçekleştirdiğimiz KEALFEST'in son gününde yaklaşık 700 kişinin katılımı ile Life İn Color etkinliği yaptık ve etkinliğimizi sonlandırdık. Öğrencilerimiz bugün müthiş derecede eğlendiler. Hedefimize de ulaştık, öğrencilerimizin tamamı engelli farkındalığı üzerine bilinçlenmiş durumdadır" dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo