Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

FESTİVAL İPTAL EDİLDİ !

FESTİVAL İPTAL EDİLDİ !

Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali iptal edildi.


Bir süre önce 4-5-6-7 Temmuz’da yapılacağı açıklanan 24. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali iptal edildi.

17.5.2024 tarihli Resmi Gazete`de yayımlanan "Tasarruf Tedbirleri ile İlgili 2024/7 Sayılı Cumhurbaşkanlığı genelsinde, kamu kurum ve kuruluşlarının harcamalarında tasarruf sağlanması, kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli kullanımı, temsil, tören, ağırlama ve tanıtım giderlerine yönelik tasarruf maddeleri festivale sekte vurdu.

Belediyede konuya ilişkin durum değerlendirmesi yapıldığı, daha önce benzer etkinlikleri duyuran ancak iptal eden belediyelerden bilgi alınıp müfettişlere danışıldığı ve alınan görüşlerin değerlendirilerek iptal kararı alındığı ve hafta başında iptale ilişkin Belediyeden resmi duyurunun yapılacağı öğrenildi.

Ereğli Belediyesi bugün  2024-2025 futbol sezonu öncesinde yapılacak olan Ereğli Belediyespor olağanüstü genel kurulu öncesinde, kulübün özellikle futbol branşlarını,mevcut koşullar içerisinde sürdürebilecek, istekli olan yeni yönetim ve yöneticilerin, en geç 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 14.00’e kadar Kulüp Başkanlığı’na bildirmelerini aksi halde, bölgenin 44 yıllık, en büyük kulübünün özellikle futbol branşları başta olmak üzere, faaliyetlerini bu sezon askıya almak zorunda kalınacağını duyurmuştu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın25
hayran15
şaşkın13
gülücük11
üzgün5
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Esat Aydın

26 Mayıs 2024 - 13:54

Bu çok iyi bir haber Desenize bu sene Ereglilininin parası bir kaç açık çıplak sözde sanatçı müsvettelerine peşkeş çekilmeyecek.,Desenize posbıyık sarhoş haliyle podyuma çıkıp etek dışarıda don aşagıda kıvıramayacak.çok sevindim bu habere çokkkk.

Vatandas burada

25 Mayıs 2024 - 19:37

Yerinde bir karar ereğli belediyesinide nu duyarli davranişından dolayi tebrik ediyoruz festivale harcanacak butcenin yakin zamanda yasadgimiz afetin yaralarini sarmada kullanilmasi temennisi ile

Michael Schmidt

25 Mayıs 2024 - 19:32

Bence iptal etmek en büyük hataydı. Çarşıdaki çoğu esnaf Festivalden güzel gelir elde ediyordu. Ereğli'nin ziyaretçisi artıyordu en iyisi de insanlar eğleniyordu. Birazcık ta gençleri düşenseni güzel olurdu. İptal kötü olmuş.

Nitelik ve Şenlik

25 Mayıs 2024 - 10:32

Alternatif olarak, Bilim Şenliklerinin yapılacak olması, bilim insanlarının, şair, yazarların katkılarıyla Ereğli mizin şenlenecek olması umudu bizi çok mutlu etti, teşekkür ediyoruz, nitelikli her birliktelik bu kente yakışıyor,

Taha acı

25 Mayıs 2024 - 01:37

En doğru karar.Sürekli otobüs fiyatlarına zam yapan belediye tasaruuf yapsın zam yapmasın halkı düşünüyorlarsa.!

Serdar Serdar

24 Mayıs 2024 - 23:25

Doğru bir karar

Yorum Yazın

Canlı Radyo