Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÖNÜLLÜ GÜVEN TAZELEDİ !

GÖNÜLLÜ GÜVEN TAZELEDİ !

ERMED’nin 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı.


Karadeniz EreÄŸli Dijital Medya ve Gazeteciler DerneÄŸi (ERMED)’nin 2. OlaÄŸan Genel Kurulu’nda mevcut baÅŸkan DoÄŸan Gönüllü güven tazeledi. Karar alkışlarla karşılandı.

 

ERMED’in 2. OlaÄŸan Genel Kurulu 25 Mayıs Cumartesi günü Öğretmenevi’nde gerçekleÅŸtirildi. Ãœyelerin yoÄŸun katılım saÄŸladığı genel kurul üyelerden Yusuf Zobar’ın sunuÅŸ konuÅŸmasının ardından saygı duruÅŸunda bulunulması ve Ä°stiklal Marşı’nın okunmasıyla baÅŸladı. Daha sonra Divan Kurulu seçimi yapılan genel kurulda Divan Kurulu BaÅŸkanlığına Fikri Kapan, Katip ÃœyeliÄŸe Arzu Tekin ve ÃœyeliÄŸe Åžafak Negüzel seçildi.

Divan Kurulu BaÅŸkanı Fikri Kapan, katılımlarından dolayı üyelere teÅŸekkür ederek, genel kurulda alınacak kararların hayırlara vesile olmasını diledi. Yönetim Kurulu Sekreter Ãœyesi Sabriye Aşır tarafından okunan Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu müzakere edilerek üyelerin oy birliÄŸi ile ibra edildi. Yönetim Kurulu Sayman Ãœyesi Aykut AteÅŸ’in okuduÄŸu 2021-2024 dönemine ait Mali Rapor da müzakere sonucu üyelerin oy birliÄŸi ile ibra edildi. Denetim Kurulu BaÅŸkanı Fahrettin Özaydın’ın Denetim Kurulu Raporu’nu okuması ve müzakere edilip üyelerin oy birliÄŸi ile kabulünün ardından ise seçimlere geçildi. Genel Kurulda 2021 -2024 Dönem BaÅŸkanı DoÄŸan Gönüllü, tarafından divana sunulan yeni dönem yönetim ve denetim kurulu asil- yedek adayları oylanarak tüm isimler oy birliÄŸi ile kabul edildi. Dernek organları bir hafta içerisinde toplanarak kendi aralarında görev bölümü yapacak.

 

 “VÄ°ZYON VE MÄ°SYON DEÄžERLERÄ°MÄ°Z DOÄžRULTUSUNDA DEVAM EDECEĞİZ”

Genel kurulun dilek ve temenniler kısmında söz alan DoÄŸan Gönüllü, ÅŸehir dışında bulunan bir üye dışında tüm üyelerin genel kurula tam katılım saÄŸlanmasının kendisini memnun ettiÄŸi belirtti ve bu birlik, beraberliÄŸin devam etmesi dileÄŸinde bulundu. Gönüllü, Dernek Yönetimi olarak kısa zamanda önemli projelere imza attıklarını ifade ederek, “faaliyet raporunda iÅŸaret ettiÄŸimiz misyon ve vizyon hedeflerimiz doÄŸrultusunda çalışmaya devam edeceÄŸiz” dedi.  Gönüllü ayrıca, yeni yönetimin ilk kararının EreÄŸli FM Kadrosundan Engin Tekin’in dernek üyeliÄŸine kabulü olacağını açıkladı.

Genel Kurul toplu ikramların ve sohbetin ardından çekilen toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Mevcut BaÅŸkan DoÄŸan Gönüllü’nün tek liste ile girdiÄŸi seçimlerin sonucunda yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri ÅŸu isimlerden oluÅŸtu:

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ:

Doğan GÖNÜLLÜ, Fikri KAPAN, Fahrettin ÖZAYDIN, Arzu TEKİN, Yeşim ÇAKIR

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ:

Åžafak Negüzel, Hüseyin AKSAKAL,  Ä°zzet ASLANBAY, Didem YILDIZTEPE, Ersay GÖNÃœLLÃœ

 

DENETÄ°M KURULU ASÄ°L ÃœYELERÄ°:

Yusuf ZOBAR, Sabriye AÅžIR, Aykut ATEÅž

 

DENETÄ°M KURULU YEDEK ÃœYELERÄ°:

Funda SEZER, Sudenaz ERYİĞİT, Zeliha KAPAN

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo