Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Z.E.S’TEN MELO TRANSFERİ..!

Z.E.S’TEN MELO TRANSFERÄ°..!

Zonguldak EreÄŸli Spor Kulübü sezona erken ’merhaba’ dedi.

2014-2015 futbol sezonunda Ereğli 2. Amatör Kümede şampiyon olan Zonguldak Ereğli Spor 2015-2016 futbol sezonunu erken açtı.

Transfer çalışmalarına erken baÅŸlayan Yönetim Kurulu Gümelispor’dan Melo lakaplı Mehmet Fidan’ı kadrosuna kattı.

Erdemirspor alt yapısında yetiÅŸen ve uzun yıllar Erdemirspor’da forma giydikten sonra takımın lav edilmesinin ardından Gümelispor forması giyen Mehmet Fidan, 2015-2016 sezonu için Zonguldak EreÄŸli Spor’a imzayı attı.

Objektiflere Zonguldak EreÄŸli Spor forması ile poz veren Mehmet Fidan ’ben baÅŸkanımıza geçtiÄŸimiz sezondan söz verdim. Allah nasip ederse Z.E.S forması giyeceÄŸim dedim. Nasip bu seneyeymiÅŸ. Aslında takımda bu sene içinde farklı görevde bulundum. Bu yüzden Zonguldak EreÄŸli Spor’u kendi kulübüm olarak görüyorum. Allah saÄŸlık verdiÄŸi sürece bu formayı uzun yıllar terletmeyi düşünüyorum’ dedi.

Zonguldak EreÄŸli Spor BaÅŸkanı Kaan Kocaman ise ’malumunuzdur, annemin rahatsızlığı nedeni ile çok keyifli olduÄŸum söylenemez. Ancak kulübümüzü ailenin bir parçası gibi görüyor olmam nedeni ile elimden geleni yapmam gerektiÄŸinin farkındayım. Mehmet bende yeri ayrı olan bir oyuncudur. Takıma onu sadece bir futbolcu gibi deÄŸil, takımda birçok sorumluluÄŸu üstleneceÄŸini bilerek alıyoruz. Kurucu BaÅŸkanımız Merhum Mehmet Kocaman’ın adını taşıyor olması ise bizleri ayrı bir duyguya sürüklüyor’ diyerek duygularını ifade etti. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo