Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ZONGULDAK’TA TOPRAĞA VERİLDİ!.

ZONGULDAK’TA TOPRAÄžA VERÄ°LDÄ°!.

Ä°stanbul’da rögar çukuruna düşerek hayatını kaybeden belediye işçisi Semavi GüneÅŸ (36), memleketi Zonguldak’ta topraÄŸa verildi.

GüneÅŸ’in Ä°stanbul Adli Tıp Kurumundan alınan cenazesi, Sarıyer Belediyesine ait cenaze aracıyla memleketi Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki babaevine getirildi.

Burada Kur’an-ı Kerim okundu, işçinin yakınları taziyeleri kabul etti. 

Daha sonra GüneÅŸ’in cenazesi, Coburlar köyü camisinde kılınan namazın ardından, köydeki aile mezarlığında topraÄŸa verildi. 

Cenaze töreninde baba Mehmet Güneş, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun yaklaşık 10 yıldır Sarıyer Belediyesinde çalıştığını belirterek, yaşanan olayın tamamen ihmalden kaynaklandığını öne sürdü.

Gerekli hukuki süreci baÅŸlatıp sonuna kadar takip edeceklerini ifade eden GüneÅŸ, “Acımız büyük, oÄŸlumun 2 çocuÄŸu yetim kaldı. Sorumluların bulunup cezalandırılması için gereken ne varsa yapacağım." dedi.

İşçinin kardeÅŸi Sinan GüneÅŸ de "Benim kardeÅŸimin ölümüne 7 liralık rögar kapağı sebep oldu. Buna sebep olanların hukuki yollarla cezalandırılmaları için elimizden geleni yapacağız." diye konuÅŸtu. 

Cenaze töreni boyunca 2 çocuk babası belediye işçisinin yakınları güçlükle sakinleştirildi.

Törene işçi yakınlarının yanı sıra Ã‡aycuma Belediye BaÅŸkanı Bülent Kantarcı ve vatandaÅŸlar katıldı.

Çöp kamyonetinin arkasındaki konteynerleri boÅŸaltmakla görevli Semavi GüneÅŸ, önceki gece Ä°stinye Mahallesi Bostan Sokağı’nda, Ä°stanbul Su ve Kanalizasyon Ä°daresine (Ä°SKÄ°) ait rögar çukuruna düşerek hayatını kaybetmiÅŸti. Sarıyer Belediyesinden yapılan açıklamada ise rögar kapağının kimliÄŸi belirsiz kiÅŸiler tarafından çalındığının tespit edildiÄŸi ancak daha önce bu yönde bir ÅŸikayet alınmadığı belirtilmiÅŸti. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo