Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EVLERİNİ LAĞIM SUYU BASTI!!!

EVLERÄ°NÄ° LAÄžIM SUYU BASTI!!!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak'ta yaşlı çiftin oturduğu evi bir anda lağım suları bastı. Eşyaları başında gözyaşı döken Havva Karagöz, "her şeyimizi taksitle yeni almıştık" dedi.
Edinilen bilgiye göre, Çaydamar Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde 75 yaşındaki Havva Karagöz ile KOAH hastası 84 yaşındaki ReÅŸit Karagöz'ün yaÅŸadığı evi lağım suları bastı. Evdeki eÅŸyaların tamamına yakını lağım sularının içerisinde kaldı. YaÅŸadığı olayın ÅŸokuyla komÅŸularına haber veren Havva Karagöz, eÅŸinin oksijen cihazının da hasara uÄŸradığını söyledi. Gözyaşı döken Havva Karagöz, "Her ÅŸeyimizi taksitle yeni almıştık. EÅŸim de hastaydı odada yatıyordu. Makinesi zarar gördü. EÅŸyalarımız gitti. Ne olduÄŸunu ben de anlamadım. İçeride oturuyordum bir anda tuvaletten doÄŸru evi lağım suları bastı. Zaten yaÅŸlıyım bir ÅŸey de yapamadım. KomÅŸulara bağırdım. SaÄŸ olsun onlar koÅŸtular. Devletimiz geldi, gerekenin yapılacağını söyledi" diye konuÅŸtu. 
Kısa sürede olay yerine ulaÅŸan AFAD ve Zonguldak belediyesi ekipleri evde incelemelerde bulundu. YaÅŸlı çift ise yakınlarının yanına yerleÅŸtirildi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün2
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo